В тази вълшебна стая оставаме сами, правим всички онези скришни процедури за разкрасяване и си взимаме дълга и релаксираща вана. Ето защо е важно да се погрижите за дизайна на

своята баня. Щастието ще е пълно, ако банята ви е обзаведена едновременно практично и с вкус. Трябва да мислите за всеки елемент в банята и как той взаимодейства с наличното пространство. Големи подови плочки, както и светъл цвят боя по стените дават усещане за пространство. Гранитогресът за баня има повече предимства, за разлика от фаянса и теракота. На първо място трябва да се обърне внимание на антиабсорбационни му качества, които са под 0,5%.
Придайте характерен вид на банята, покривайки стените с водоустойчиви материали - стъкло, дървени табли, камък, алуминий. Всеки елемент в банята трябва да е подбран така, че да оптимизира пространството и да го превърне в удобно и красиво решение, подредено с вкус и желание. С правилните мебели за баня помещението може да изглежда стилно и атрактивно. За да постигнете желания ефект, най-добре се посъветвайте със специалист, който да ви насочи как да използвате наличното пространство максимално добре. Ако никога не сте вярвали, че банята може да трепти от индивидуалност, сега тя е вашата възможност да творите.