ВиК и Отопление

ВиК услугите са спешни и планирани ремонти, монтаж и демонтаж на водопроводни, газови, канализационни, електрически и водопроводни съоръжения. Грижите и поддръжката на водопровод трябва да се извършват редовно, така че работата му да е висококачествена и безопасна.

Съвременните строителни материали и оборудване правят възможно планирането и оборудването на отоплителна система в къща или апартамент, в зависимост от нуждите, техническите възможности на помещенията и бюджета на собственика на дома. Един от популярните начини да направите дома си по-топъл е да инсталирате водно подово отопление.

Преди да продължите с монтажа на водопровод от медни тръби, е необходимо да решите как да го инсталирате: използвайки резбови връзки с кримпващи пръстени или чрез запояване. Първият метод е по-лесен за инсталиране, вторият е по-евтин.

Хидромасажните вани са предназначени за масаж, релакс и просто удобно приемане на водни процедури. За да ви уведомим, горещата вана и джакузи са еквивалентни понятия. За информация, името на ваната с джакузи се появи по името на компанията, която е основана в началото на 20 век от братята Джакузи. От средата на 50-те години на миналия век

Изборът на тръби за отопление е много специфичен въпрос, който изисква да се вземат предвид много фактори. Когато избирате тръби, обикновено вземете предвид:
коя отоплителна система се използва, обща или индивидуална;