Декорацията със стикери е очарователен и много модерен начин да разкрасите вашето жилищно или друг тип пространство. Стикерите могат да бъдат поставени на всяка гладка повърхност, без значение дали става дума за стена, вратичка на шкафче, интериорна врата, плочки в банята. Те могат да намерят място на всяка подходяща повърхност, включително

върху плотове, други мебели, дори и в мивката или ваната.

Стикерите се поставят лесно и бързо, освен това са незаменим помощник при прикриване на различни недостатъци по стените или други повърхности. С тяхна помощ можем да превърнем всяка похабена повърхност в нещо изумително красиво, ефектно прикривайки недостатъците на нашия интериор.

Така например, ако повърхността на стената е повредена, а нямате възможност да правите дълг и изтощителен ремонт, то един сполучливо подбран стикер ще ви свърши чудесна работа. Не само ще прикриете щетата, но и ще добавите много визуален интерес и оригиналност на вашия декор.

Нека видим какви стикери са подходящи за различните стаи от дома.

Внесете повече романтика в спалнята

Стикерите за декорация в спалнята могат да направят много за разкрасяване и добавяне на очарование в интериора. Ако имате партньор, с който от дълги години сте заедно, може би не е лоша идея да помислите за декорация, която да възроди наново поугасналата страст и да събуди нови и силни романтични пориви.

От друга страна стикерите с изображения на природни красоти, птички, дървета или цветя въздействат особено релаксиращо и ще ви помогнат да се отпуснете по-бързо в прегръдката на съня.

Разнообразете интериора на кухнята

Кухнята и трапезарията са едно от най-специалните места в дома, защото там се приготвя храната за семейството и всички заедно се събират за да закусят, обядват или вечерят. Настроението може лесно да бъде повдигнато с подходящи стикери, които ще направят обстановката още по-приятна.

Красива чаша кафе или забавно изображение на готвач са достатъчни да разчупят атмосферата и да придадат много жизненост на декора.

Направете вашия хол още по-приятно и забавно място за забавления и разпускане

Можете да използвате впечатляващи флорални декорации и да засилите усещането за релакс.

Или пък да декорирате с надпис, който да ви напомня колко сте щастливи с вашето семейство и доволни от постигнатото в живота. Понякога, когато не се чувстваме в добра кондиция, може би се нуждаем просто от един ободряващ надпис, който да ни напомни, че денят е прекрасен и не трябва да пропускаме да му се насладим!