Покриви и фасади

Една от най-важната части на нашите сгради са покривите. Именно те предпазват цялата сграда от климатичните промени на времето. Покривът пази сградата суха и защитена.
С течение на времето е възможно да се появи проблем с покрива на всяка сграда. Независимо от нейния тип – жилищна, стопанска или промишлена покривът рано или късно има нужда от

Както казахме в предишните ни публикации относно темата за ремонт на покриви има много важни и опорни точки, на които трябва да обърнем внимание при започването на едно такова голямо и сериозно начинание. Хората, които са не професионалисти и им се наложи да направят ремонт на покрива си трябва да са запознати със самото начинание ремонт на покрив.

Покривът е защитата на всеки дом срещу капризите на времето. Силен вятър, дъжд, сняг – всички те се опитват да повредят вашият покрив и успяват. В случай на течове, бързата реакция на специалистите по ремонт на покриви е неизбежна. Един течащ покрив ще причини много щети, като влагата ще е причина за увреждане и на други части от сградата.

Медта е надежден и издръжлив материал, от който са направени скатни покриви още от древни времена. Днес медните настилки могат да се видят на покривите на исторически и модерни обществени сгради, както и на частни къщи и вили. Красотата и практичността на медта го направи един от най-елитните елитните покривни материали.