Нуждаете се от професионални ел услуги? Потърсете VipMaistor.bg

ФирмаДобави в Избрани
Контакт 0879436030
Добавена 2020-07-05 00:21:32
Създадено от

Описание

Професионалните екипи на VipMaistor.bg предлагат всякакъв вид електроуслуги на своите клиенти, с помощта на които компанията осигурява нормална работа на електричеството в сградата. Електротехниците ни могат да ви дадат напълно безплатни съвети и консултации за подобряване на настоящата функционалност на електропреносната мрежа, като по този начин може да спестите голямо количество електроенергия.
Електротехниците на фирмата са натрупали дългогодишен опит в смяната и ремонта на електрически табла и мрежи, структурно окабеляване, удължаване на кабели, монтаж на противопожарни детектори и аларми. Тези екипи имат нужната квалификация и в проектирането на мълниезащитни, занулителни и домофонни инсталации, открити и закрити електроинсталации, както и такива за захранване на двигатели и контактни излази с голяма защита. При необходимост от дефектнотокови защити, стълбищно, градинско и улично осветление, а също така и от поставяне и поправка на осветителни тела за бита и индустрията, всеки клиент може да потърси услугите на нашата компания.
VipMaistor.bg може да ви помогне, ако имате нужда и от доставка, монтаж, сервиз на битова техника. Ел. техниците, работещи във фирмата, извършват професионално монтиране на хладилници, фризери, ледогенератори, стъклокерамични котлони и плотове, фурни, печки, перални и съдомиялни машини, кухненски абсорбатори. Нашите специалисти знаят, че при монтажа на всеки електрически уред, трябва да бъде спазена посоката на тока и да се направи задължително зануляване. Това е от съществена необходимост, не само за правилната екплоатация на уреда, но преди всичко за неговата и вашата безопасност.
Компанията води целенасочена политика на ценообразуване, съобразявайки се с финансовата криза и недобрите условия на живот в момента. За това редовните ни клиенти могат да се възползват от преференциални абонаменти и отстъпки при всяка следваща поръчка.
Заедно с монтажа и ремонта на домакинските уреди, ел. техниците ни извършват и поставяне на всякакви допълнителни части, компоненти и аксесоари към тях. Фирмата предлага на клиентите си ежтина и професионална поправка на бойлери с различен типаж и мощност – проточни, хоризонтални, газови, на твърдо гориво.

Местоположение

София

Коментари