Професионални строителни услуги

БригадаДобави в Избрани
Контакт +359879436030
Добавена 2020-12-24 11:59:56
Създадено от

Описание

Според плана, изолиране на фасадата на къща, инсталиране на покрив или изграждане на голям индустриален склад? Независимо от сложността на проекта, нашите професионалисти ще изпълняват строителни услуги на 100% с високо качество и без надплащане. Искате ли да се убедите в това? След това се запознайте с нашите цени за строителни работи и основните предимства на сътрудничеството с нашата компания!
Мокра фасадна конструкция
Създаваме мокри фасадни системи от мазилка, като използваме пяна, каменна вата и фибростъкло, което ще спести до 55% от отоплението! Срокът на експлоатация на фасадната система е най-малко 25 години.
Покривни системи
Монтаж на кофражна система и покрив, монтаж на топло и хидроизолация, дребни и основни ремонти на всички видове покриви с гаранция до 5 години. Ефективно намаляване на общите топлинни загуби до 35%.
Изграждане на къща до ключ
Изграждаме енергийно ефективни къщи от тухли, термопанели, газобетон и газосиликатни блокове според стандартни и индивидуални проекти. Спазваме стриктно сроковете и гарантираме 100% отлично качество на работата!
Подобряване на територии
Предлагаме цяла гама озеленителни работи за подобряване на териториите и подготовка за строителство с използване на съвременни геосинтетични материали. Ние ще превърнем всеки имот в атрактивен зелен оазис!
Полагане на павета
Монтаж на вибропресовани тротоарни плочи и гранитни павета от опитни професионалисти. Настилка на площади, тротоари, градински пътеки, зони за отдих и зони около търговски и развлекателни центрове с гаранция до 5 години
Изграждане на огради и прегради
Ние предлагаме услуги за изграждане на огради от тухли, велпапе и комбинация от различни строителни материали с всякаква сложност. Бързо, надеждно, високо качество! Защитете собствеността си, без да харчите много пари!
Изграждане на складове
Собственият ни опит ни позволява да изграждаме топли и студени складове от сглобяеми конструкции с най-добро качество. Само за 4 месеца ще станете собственик на удобен склад, който ще издържи на натиска на природните елементи
Заваряване на пластмасови тръби
Благодарение на нашите собствени заваръчни машини, произведени в Европа, опита и професионализма на нашите майстори, заваряването на трайни съединения на пластмасови тръби се извършва бързо, точно и плътно. Нашите цени за монтаж са с 20% по-ниски!
Запечатване на пукнатини в бетон
Хидроизолационните материали от ново поколение и иновативните технологии ни позволяват да извършваме ремонти на бетонни конструкции, удължавайки живота им за десетилетия напред. Не бързайте да събаряте бетонната сграда - ще й вдъхнем нов живот!

Местоположение

София
София, Antim I, 1303
Географски координати: (42.6985179, 23.3135207)
Местоположението на картата може да не е точно

Коментари

Майстори за строителни ремонти, услуги

Днес имаме удоволствието да представим на вашето внимание огромен раздел, който съдържа реклами от физически лица и различни организации, които предоставят строителни и ремонтни услуги в Бъългария. С нашия сайт търсенето на достойни майстори и строителни работници от всички строителни специалности ще стане достъпно за всички. В крайна сметка при нас можете не само да намерите обява, но и незабавно да се свържете с този, който я е подал. Всички оферти, публикувани на нашия сайт, съдържат абсолютно всички данни за контакт на рекламодателите.
Посещавайки този раздел, можете незабавно да намерите човек или цяла група професионалисти, които ще ви предоставят висококачествени строителни и ремонтни услуги от всички населени места в България. Струва си да се припомни, че предоставянето на строителни и ремонтни услуги не е евтин бизнес. Следователно, като превъртите всички обяви на нашия сайт, можете да сравните цените и да изберете най-добрата оферта за себе си.
Докато разглеждате раздела, не забравяйте, че строителните услуги се предоставят не само от фирми, но и от майстори (физически лица). Освен това разходите за предоставяне на строителни и ремонтни услуги от майстор са много по-ниски от тези на много компании.
На нашия сайт можете да намерите истински майстори с богат опит, които предоставят ремонтни и строителни услуги. В този случай нашия портал за обяви ще се превърне в най-добрия помощник за всеки, който планира да направи ремонт в баня, къща или апартамент.
Избирайки услугите на строителна фирма, вие получавате сто процента гаранции, че работата ще бъде завършена в срок. Освен това много компании предлагат строителни и монтажни услуги.
С нашия сайт можете да намерите професионални работници, които са готови да извършат всички ваши строителни и ремонтни дейности по всяко време .