Ремонт на покриви  в София и Софииска област

БригадаДобави в Избрани
Контакт 0879133714
Добавена 2020-12-24 10:09:03
Създадено от

Описание

Нашата опитна бригада използва най-новите технологии при извършване на ремонт на покрив до ключ в София. Точната идентификация на дефекти и използването на надеждни материали са гаранция за висококачествена работа.
Дори висококачественият покрив се нуждае от ремонт и поддръжка с течение на времето. По-рано използваните строителни технологии не бяха перфектни и в процеса на експлоатация могат да възникнат различни дефекти, отстраняването на които трябва да бъде поверено на компетентни специалисти.
Ремонтът на покрива на частна къща, вила се извършва по следната схема:
предварителни преговори по телефона;
посещение на специалист на обекта;
изготвяне на оценка с пълен списък на необходимите материали и видове работи за ремонт на покрива на частна къща;
одобряване на сметна документация и сключване на договор;
ремонт на покрива на къщата;
поръчка на материали и доставка до обекта;
Общата цена на ремонта на покрива ще зависи от размера на конструкциите, сложността на работата, метеорологичните условия и други характеристики на съоръжението.
РЕМОНТ НА ПОКРИВА НА ЧАСТНА КЪЩА - ОПРЕДЕЛЯНЕ НА ОБХВАТА НА ЗАДАЧИТЕ

Покривната конструкция е проектирана средно да издържи 40-60 години, в зависимост от вида на използваните материали. Много покрития имат живот над 100 години, но крепежните елементи, подпори, улуци и други постоянно напрегнати елементи трябва да бъдат заменени с течение на времето. Ето защо, преди ремонт на покрива, се изисква да се оцени състоянието му, като се проверят внимателно всички конструкции.
Първоначално се извършва визуална проверка на покрива, често се забелязват дефекти на разстояние: изместените листове шисти или керемиди се различават ясно на общия фон на покритието. По време на проверката се разкриват механични повреди, наличие на крепежни елементи, замърсяване или счупване на дренажите и се проверява херметичността на покрива.
След идентифициране на проблемите се избира видът на ремонта на покрива:
 - състои се в пълно възстановяване на повредени места;
 - площта на повредените части е около 10-40% от общото покритие;
- състои се в демонтиране и подмяна на значителна част от стария покрив, инсталиране на нов покривен слой.

 

Местоположение

София
Надежда 1, 1220
Географски координати: (42.7290351, 23.2986926)
Местоположението на картата може да не е точно

Коментари

Изграждане и ремонт на покриви

Покривните работи са един от най-важните етапи в изграждането на всяка сграда, независимо от нейното предназначение. Покривните работи са много важни за търговски центрове, промишлени, обществени сгради, логистични центрове и жилищни сгради. При некачествени покривни работи има голяма вероятност за ненадеждност на хидроизолацията на покрива, което означава, че водата може да влезе в сградата, да развали ремонта, да създаде дискомфорт за хората, продуктите, стоките, които са там.
Въпреки факта, че термините като "покрив" и "покривно покритие" са отделни, много хора вярват, че те са тясно свързани в едно цяло. Покривът обаче е сградна обвивка, която изпълнява такива функции като носеща, хидро и топлоизолационна функция. От своя страна покритието е капака на покрива, който предпазва от проникване на атмосферни влияния. Той трябва да има свойствата на водоустойчивост, , топлоустойчивост, устойчивост на замръзване и здравина.
Покривните работи са строителни услуги, свързани с монтаж на покриви, изолация на покриви и ремонт на покриви.
Покривните работи включват решаване на сложен проблем, който включва набор от следните мерки:

- създаване на носеща конструкция
- защита от въздействието на биологични форми
- противопожарна защита
- монтаж на прозорци и балкони
- изолация и пароизолация на тавана (ако е необходимо)
- хидроизолация
- монтаж на покрив
- монтаж на дренажна система

Покривът е основният компонент на цялата къща, следователно трябва да бъде не само красив, но надежден и издръжлив. Всичко това се постига чрез изпълнението на най-важните функции:

Валежи. Една от най-важните функции на покрива е да предпазва къщата, както и нейните обитатели, от влага в различните й форми: дъжд, сняг, градушка.
Вятър. Често малко внимание се отделя на функцията за защита на покрива от вятъра. В този случай трябва да се отбележи, че защитата на самия покрив от ураган и вятър е не по-малко важна от защитата на цялата конструкция и нейните обитатели от превратностите на природата.
Устоичивост. Установени са стандартните размери на натоварванията, на които покривът може да бъде подложен. Взети са под внимание различни фактори: сняг, вятър, хора. По отношение на такива товари като кула на билото на покрива, камбанарии, товари от вибрации на камбани, закрепване на антени и кабели, тези товари са по-важни за самата покривна конструкция.
Температура. Покривът е особено изложен на температурни колебания. През деня покривът се нагрява от слънцето, докато през нощта се охлажда. В същото време краткосрочните температурни интервали се заменят с дългосрочни при смяна на сезоните. Резултатът от тези температурни колебания може да бъде промяна в размера на покривния материал. Тези температурни промени в размера се понасят перфектно от такъв люспест, малък формат материал като естествени плочки.
Огънят. В онези дни, когато покривът беше от слама и дърво, огънят беше огромна опасност. Сега вероятността от пожар е намаляла значително, но това изобщо не означава, че екстремната топлина и искрите вече не представляват опасност. Покривът и самата сграда трябва да бъдат надеждно защитени от това.
Радиация. Преди това те не придаваха голямо значение на влиянието на радиацията, което представлява опасност. Съвременните покривни покрития имат ефективна защита срещу ултравиолетовите лъчи, пространството и топлинното лъчение.
Депозити. Изискванията за външния вид на покривното покритие са различни. Най-популярен е покривът, който винаги изглежда напълно нов. В някои случаи - например за архитектурни паметници - така наречената патина е популярна.
Вредни вещества. Съвременните покриви трябва да предпазват от вредни вещества, които възникват под въздействието на околната среда (промишлени, отработени газове и битови газове).