Вип Майстор - Строителни услуги в София и региона

ФирмаДобави в Избрани
Контакт +359879436030
Добавена 2020-05-06 21:42:14
Създадено от

Описание

Vipmaistor.bg е опитен и високопрофесионален екип от специалисти в областта на ремонт и довършителни работи, строителство и интериорен дизайн! Това е надеждна компания с отлична репутация, която е повече от 5 години на пазара на строителни услуги произвежда гарантиран и много качествен ремонт и довършителни работи на апартаменти и вили, офиси, магазини и нежилищни помещения в София и региона. Образованието и сериозният дългогодишен опит в областта на строителството и ремонта осигуряват най-доброто съотношение цена и качество, което ни позволява да предлагаме на клиентите много ниски цени и непрекъсната доставка на висококачествени материали към съоръжението. Готови сме да предложим най-доброто решение в рамките на вашия бюджет!
Защо си струва да поръчате ремонт на апартаменти при Vipmaistor.bg?
Всичко е просто - винаги го правим ефективно, бързо и с гаранция!
Работа до ключ. Поетапна схема на плащане.
Ние извършваме работа с всякаква сложност и предоставяме пълен набор от услуги. Нашата компания е надеждна, изпитана във времето и е на пазара на услуги от много години.
Осигуряване на качеството Най-добрите материали.
Нашата компания работи изключително с надеждни доставчици, които притежават всички необходими сертификати за съответствие. Ние гарантираме, че цялата работа ще бъде извършена ефективно, като се използват най-добрите и екологични материали.
Разумна цена на работа.
Образованието и сериозният дългогодишен опит на нашата компания в областта на строителството и ремонта осигуряват най-доброто съотношение между цена и качество. Ние предлагаме на клиентите наистина ниски цени.
Фиксирана оценка. Квалифицирани специалисти.
Няма скрити такси - няма да платите и стотинка повече от посоченото в прогнозата и договора. Само висококвалифицирани майстори, които работят с производители и имат богат опит и знания, работят редовно.
Спазване на сроковете. Строг контрол на качеството.
Най-добрите отстъпки и промоции. Намалете разходите с до 20%.
Съхранявайте постоянно и тесни контакти с доставчици на строителни материали, нашата компания купува на цени на едро. Съветвайте се за това, че разполагате с материали, които са по-ниска от пазара, което дава възможност на клиентите да се опитат от материалите!
Разработване на интериорен дизайн. Мебели по поръчка.
Предлагайте на клиентите ексклузивен дизайнерски проект безплатно! Имате и богата гама от кухненски и шкафови мебели по поръчка, шедьоври на италиански и руски майстори в индивидуален дизайнерски проект (цените са много по-ниски от нашите производители).
Компанията Vipmaistor.bg е надеждна информация за факторите в сектора на услуги: качество, гаранция, опит, достъпна цена!

Местоположение

София
Antim I, 1303
Географски координати: (42.7068174, 23.3158723)
Местоположението на картата може да не е точно

Коментари