Избери комфорт с Чанти и кобури за инструменти MTX

ФирмаДобави в Избрани
Контакт +359878503400
Добавена 2022-01-25 23:23:09
Създадено от

Описание

Избери комфорт с Чанти и кобури за инструменти MTX
 
    • Доставката се поема от: купувача

    • Състояние: ново

    • Тип: непрофесионални

 
Аксесоари за инструменти- чанти, кобури, паласки, колани-позволяващи удобния пренос на основниq инструмент необходим за работа и за организиране на удобения достъп към него. Всички детайли върху колана са изработени от здрав синтетичен материал.Колан, 810-1120 mm (за паласка, кобур, държател за чук) Кобур за акумулаторна бормашина, за колан, с джобове за приставки Паласка за колан, 8 джоба, държатели за чук и клещи Чанта-колан за инструменти, двойна, 20 джоба, държач за чук Чанта колан за инструменти със 7 джоба 
 
Повече на нашия сайт: https://www.bolgarica.com

Местоположение

Бургас
ул. Индустриална 4
Географски координати: (42.4914461, 27.4546291)
Местоположението на картата може да не е точно

Коментари

Строителни фирми в България

Много хора се стремят да придадат на помещенията си перфектен вид.
Естествено, такова желание е оправдано, защото ако вашият апартамент или къща получи висококачествен ремонт , то дълго време няма да изисква вашето внимание и това е много важно в момента.
Трябва да се каже и за съществуването на фирми, които предлагат своите услуги в ремонтни и строителни работи .
Ако искате да получите висококачествено строителство, интериорна декорация или просто ремонт, просто трябва да намерите фирма, която да отговори на всички ваши изисквания и желания, и да получите помещенията на мечтите си.
Строителството, подобно на ремонта, е много важно в живота на почти всеки човек. В крайна сметка наистина искате всичко да е просто перфектно, красиво и оригинално. Естествено, ще трябва да отделите много време за избора на компания, която можете да изберете за определени работни места.
В интернет има много информация, която ще ви насочи към компания, която има определени предимства. Но търсенето на информация често е скучно и вие просто напускате това начинание.
Събрахме цялата ценна информация и я поставихме в този сайт, за да ви помогнем да изберете компания, която да отговори на всички ваши желания и изисквания.
Ще намерите толкова много компании, които наистина предоставят качествени професионални услуги за строителство и ремонт. Ще можете да посетите всички сайтове на компаниите и да се информирате за услугите, които предлагат, цената, както и качеството.

С помощта на всички данни, които можете да получите, използвайки този портал, ще можете да решите избора на фирма, на която ще поверите изграждането или обновяването на помещенията.