Ремонт на апартаменти и къщи от Ем Строй Ремонти

ФирмаДобави в Избрани
Контакт 0896221099
Добавена 2023-03-08 23:40:15
Създадено от

Описание

Елитен дизайн, ремонт на апартаменти в София

 

Ние внасяме функционалност и комфорт в живота, независимо какво означава това за вас, и обмисляме всичко до най-малкия детайл. Довършителните работи до ключ са нашата основна, но не и единствена дейност. В допълнение към факта, че извършваме ремонт на апартаменти (елитни довършителни работи), на ваше разположение са и други услуги на „Ем Строй Ремонти”, а именно:

  1. Разработване на проект за интериорен дизайн (апартамент, селска къща, офис, кафене, ресторант, салон за красота, магазин, шоурум и др.).
  2. Висококачествено довършване на помещения с всякакво предназначение. Освен това може да бъде елитен ремонт до ключ или изпълнение на определен списък от работи.

 

Какъв елитен дизайнерски ремонт може да бъде поръчан в „Ем Строй Ремонти”

 

  • Дизайнерски ремонт на апартаменти до ключ, включително премиум ремонт на апартаменти по ваш дизайнерски проект.
  • Елитен ремонт на къщи в София и Софийска област.
  • Ремонт на търговски обекти премиум клас. Може да бъде ремонт и декорация на офиси, ремонт на ресторанти, шоуруми, магазини, клиники, салони за красота, хотели, складове. Това всъщност е всякакъв вид ремонт, декорация и подреждане с участието на дизайнер и без услугите на дизайнер.

 

Какво включва елитен ремонт (довършителни работи)

 

  1. Разработване на проект, дизайн.
  2. Ремонт, грубо покритие. Това включва набор от работи по подмяна на инженерни мрежи или окабеляване на инженерни мрежи. Грубото покритие включва още: обработка на тавана, основно шпакловка, подова замазка, изравняване на стени, смяна на дограма или монтаж на дограма, както и оформяне на врати и монтаж на входни врати.
  3. Фино довършване на апартамент, къща или търговски обект. Включително фини довършителни работи до ключ, до подреждането на мебелите и декорирането на пространството. Ако имате нужда от дизайнерски препоръки, винаги можете да ги получите. В края на краищата сред доказаните през годините служители на „Ем Строй Ремонти” има професионални дизайнери с богат опит и отличен вкус. Обръщайки се към нас, получавате изключителен ремонт в София и Софийска област на най-добра цена без посредници.

 

Местоположение

София
Надежда 1; бл.172; вх.И;, 1220
Географски координати: (42.7251499, 23.2950564)
Местоположението на картата може да не е точно

Коментари

Строителни фирми в България

Много хора се стремят да придадат на помещенията си перфектен вид.
Естествено, такова желание е оправдано, защото ако вашият апартамент или къща получи висококачествен ремонт , то дълго време няма да изисква вашето внимание и това е много важно в момента.
Трябва да се каже и за съществуването на фирми, които предлагат своите услуги в ремонтни и строителни работи .
Ако искате да получите висококачествено строителство, интериорна декорация или просто ремонт, просто трябва да намерите фирма, която да отговори на всички ваши изисквания и желания, и да получите помещенията на мечтите си.
Строителството, подобно на ремонта, е много важно в живота на почти всеки човек. В крайна сметка наистина искате всичко да е просто перфектно, красиво и оригинално. Естествено, ще трябва да отделите много време за избора на компания, която можете да изберете за определени работни места.
В интернет има много информация, която ще ви насочи към компания, която има определени предимства. Но търсенето на информация често е скучно и вие просто напускате това начинание.
Събрахме цялата ценна информация и я поставихме в този сайт, за да ви помогнем да изберете компания, която да отговори на всички ваши желания и изисквания.
Ще намерите толкова много компании, които наистина предоставят качествени професионални услуги за строителство и ремонт. Ще можете да посетите всички сайтове на компаниите и да се информирате за услугите, които предлагат, цената, както и качеството.

С помощта на всички данни, които можете да получите, използвайки този портал, ще можете да решите избора на фирма, на която ще поверите изграждането или обновяването на помещенията.