Строителни услуги в София от Кука Билд ЕООД

ФирмаДобави в Избрани
Контакт +359879436030
Добавена 2020-12-24 10:40:35
Създадено от

Описание

Фирма "Кука Билд ЕООД" извършва всички видове работи, свързани с проектиране, строителство, екстериор, вътрешна декорация, озеленяване и строителни ремонти от А до Я.

Качество на услугата
Ние предоставяме услуги на договорна основа, в съответствие с установените срокове, договорени разчети. В конструкцията са използвани съвременни технологии, висококачествени материали. Работата се извършва в съответствие с официалните стандарти и е организирана в съответствие с правилата за безопасност.

Всички договорни условия. "Кука Билд ЕООД" може да работи като главен изпълнител или на подизпълнител, да осигурява надзор след проектиране. Възможно е да се организира доставката на строителни материали към обекта.

Гаранция. Важи за всички услуги, доставени материали, оборудване.

Ние работим официално. Дейността на компанията "Кука Билд ЕООД" е лицензирана, съставен е пълен пакет разрешителни. Персоналът разполага с квалифицирани служители.
Видове услуги
Дизайн . Формиране на проектна документация за вили, жилищни сгради, търговски, промишлени, социални и други съоръжения. Освен това извършваме проектиране в определени области: за електрическа инсталация, въвеждане в експлоатация на комуникации, подобрения и др.

Подготовка. Демонтаж на сгради, конструкции, разчистване на територията, подготовка за развитие, профилиране, изравняване на парцели, поставяне на временни огради.

Монтаж на инженерно оборудване, комуникации : водоснабдяване, електрозахранване, канализация, повърхностен дренаж, вентилация, отоплителна система, пожарна безопасност и др.

Строителство. Използваме различни технологии: подреждане на лентови, фундаментни плочи, издигане на стени от тухли, строителни блокове, използване на неподвижен кофраж, сглобяеми конструкции , подреждане на монолитни и сглобяеми подове, плоски и скатни покриви от всякакъв дизайн.

Външна декорация: изолация, декорация на стени, монтаж на улуци, монтаж на сляпа зона, мазе.

Вътрешни работи: преустройство, издигане на леки прегради, декоративно довършване, монтаж на ВиК, друго оборудване, електрическа инсталация.

Подобрение . Уреждане на алеи, паркинги, зони за отдих, пешеходни пътеки, декоративно озеленяване, подреждане на дъждовна канализация, монтаж на улично осветление.

Ние извършваме тези и други работи в рамките на договорения срок, без да надвишаваме разходите, посочени в разчета.

Местоположение

София
Sofia, Antim I, 1303
Географски координати: (42.6985179, 23.3135207)
Местоположението на картата може да не е точно

Коментари

Строителни фирми в България

Много хора се стремят да придадат на помещенията си перфектен вид.
Естествено, такова желание е оправдано, защото ако вашият апартамент или къща получи висококачествен ремонт , то дълго време няма да изисква вашето внимание и това е много важно в момента.
Трябва да се каже и за съществуването на фирми, които предлагат своите услуги в ремонтни и строителни работи .
Ако искате да получите висококачествено строителство, интериорна декорация или просто ремонт, просто трябва да намерите фирма, която да отговори на всички ваши изисквания и желания, и да получите помещенията на мечтите си.
Строителството, подобно на ремонта, е много важно в живота на почти всеки човек. В крайна сметка наистина искате всичко да е просто перфектно, красиво и оригинално. Естествено, ще трябва да отделите много време за избора на компания, която можете да изберете за определени работни места.
В интернет има много информация, която ще ви насочи към компания, която има определени предимства. Но търсенето на информация често е скучно и вие просто напускате това начинание.
Събрахме цялата ценна информация и я поставихме в този сайт, за да ви помогнем да изберете компания, която да отговори на всички ваши желания и изисквания.
Ще намерите толкова много компании, които наистина предоставят качествени професионални услуги за строителство и ремонт. Ще можете да посетите всички сайтове на компаниите и да се информирате за услугите, които предлагат, цената, както и качеството.

С помощта на всички данни, които можете да получите, използвайки този портал, ще можете да решите избора на фирма, на която ще поверите изграждането или обновяването на помещенията.