Баня

Ако няма място в банята, сложете душ кабина. Напълно практичен съвет.

Струва Ви се странно?

Чудите се какви ги пишем?

Малки бани и душ кабини?

Обмисляте да кликнете на бутона Back?

Е, ако не Ви се занимава с идеи за баня...

Но пък посетихте страницата, от което логично следва, че точно това обмисляте в момента. Начини да подобрите интериора в банята си.

11 съвета за почистване на баня

Всяка домакиня полага много усилия, за да накара банята й да блести от чистота. Въпреки това, независимо колко внимателни са усилията, плака, ръжда все още се появяват върху плочката или водопровода и има миризма на мухъл. За да улесним домакините, обсебени от чистотата, сме събрали 11 съвета, които да им помогнат да се справят с тази трудна задача.

При тръбопроводни системи течовете са често срещан проблем. Тъй като са разположени под земята или в стените. Тези течове могат да съществуват известно време, преди да бъдат открити. Това може да доведе до сериозни проблеми и скъпи сметки за ремонт. Колкото по-рано се открият тези течове, толкова по-бързо може да се направи тяхното отстраняване. Точно тук термокамерните изображения могат да бъдат от полза. Независимо дали подземните комуникации пренасят горещи или студени продукти, инфрачервената термография може да помогне при откриване на течове с термокамера София, произтичащи от вкопани или домашни тръбопроводни системи.

Ремонтът на баня до ключ в София или ремонтът на баня до ключ включва набор от работи, които изискват определено ниво и опит. Високите изисквания за качество на ремонта се определят от условията на експлоатация: в банята и тоалетната се полагат важни

Ремонт на баня до ключ, за да се спестят нерви, пари и време, е по -добре да се повери на професионалисти, които познават начините на нейното изпълнение. Качествено - не е задължително скъпо и компанията АкваЕМ доказва това.