При ремонт на баня има нужда от планиране на работата и закупуване на широка гама от различни материали. Като част от услугата за ремонт на баня до ключ с материали, всички тези процеси се извършват от нашите специалисти. Изготвяме и съгласуваме оценки, закупуваме и доставяме или само груби материали, или всички необходими материали.

Няма да е необходимо да губите време в посещение на строителни хипермаркети, доставка и повдигане на материали до вашия апартамент. Ако някой от материалите липсва, няма да е трудно да изберете подобен с допълнително одобрение. Вие участвате в процеса само на етапа на одобрение на проекта; тогава не губите време за „довършване“ на идеи, обиколки по магазините и доставка на строителни материали.

 

Дизайнерски проект

 

Изготвянето на точна оценка и прогнозирането на времето на проекта е възможно само при изготвяне на дизайнерски проект. Включва данни за разположението, разположението на мебелите, ВиК инсталациите, оформлението на довършителните работи, план на тавана и визуализация на интериора.

За изготвяне на проекта се прави оценка на текущото състояние на помещенията - ВиК, Ел, основи. С жителите се обсъждат желания и възможни решения за създаване на стилен и удобен интериор.

Готовият проект е подробна „инструкция“ за изпълнение на работата и ви позволява да координирате желанията на клиента със задачите на изпълнителите. В допълнение, проектът ви позволява да сравните възможните опции за оформление, да вземете предвид размерите и довършителните работи и да изберете най-удобните решения, като оптимално използвате наличното пространство.

 

Опции за обслужване:

 

Поръчката на услугата до ключ е възможна в два варианта:

Вид ремонт

Описание

Ремонт с груби материали

включва всички видове работа, подобни на основен ремонт, но в същото време се извършва доставка и закупуване на груби материали и инженерни водопроводни инсталации.

Ремонт до ключ с всички материали

работата включва всички видове, подобно на основен ремонт, закупуване на всички материали (за груби и фини довършителни работи), душ система, нагревател за хавлии, тоалетна инсталация, хигиеничен душ, биде, лампи и контакти.

Дизайнерски проект за баня

изготвяне на спецификации, което ви позволява да съставите точна оценка, визуализация на всички планирани промени. Цената зависи от състава и нивото на развитие на проекта.

Как се извършва покупката

 

В зависимост от условията на ремонта (наличие на място за складиране на материали, обем на работа), покупката се извършва комплексно или на няколко етапа. Пълният обем на материалите, като се вземат предвид необходимите запаси, е описан подробно в оценката.

Покупката се извършва по спецификация в големи вериги магазини, където асортиментът ви позволява да намерите всичко необходимо и няма затруднения при връщане на непотърсени остатъци.

Осигуряването на логистика минимизира рисковете от престой поради липса на всичко необходимо и елиминира забавянията, свързани с работата на услугата за доставка на магазина. След приключване на покупката на клиента се предоставят касови бележки за всички строителни и консумативи (чували за боклук, фолио и др.).

 

Етапи на ремонт

 

Демонтажни работи - премахване на ВиК, ВиК, довършителни работи, при необходимост премахване и изграждане на прегради и ниши. Основите са нивелирани и подготвени - подът е хидроизолиран и шпаклован.

Работа по инженерни системи - монтаж на тръбопровод със скриване на тръби в стените, монтаж на колектор, измервателни уреди, инсталация за тоалетна. Водоснабдяването е монтирано към вана или душ, мивка, бойлер.

Довършителните работи включват настилка на пода, стените - положени са плочки, монтирани са таван и осветителна система. Монтирани са ВиК инсталации: тоалетна, мивка, вана или душ, огледало, мебели.

Проверява се работата на всички системи и готовите помещения се предават на клиента.

 

Предимства на нашата оферта

 

Когато поръчвате услуги до ключ при ремонт на баня, вие се освобождавате от ненужните проблеми и имате минимално участие в процеса на ремонт. В допълнение, този подход ще оптимизира процесите и работните графици.

По проекта работи екип, който има опит не само в извършването на СМР, но и в управлението на проекти с различна сложност. Нашите специалисти имат опит, използват съвременни материали и технологии и редовно се сертифицират. Служителите са снабдени със съвременни инструменти и оборудване, което им позволява да извършват работата бързо и точно и да провеждат хидравлични тестове на тръбопроводи.

Услугите се извършват по договор, бюджетът и сроковете са ясни преди започване на работа. Плащането се извършва поетапно без предплащане при изпълнение и предаване на готовия резултат.

Използваме вътрешен контрол на качеството - редовни проверки се извършват от бригадира и ръководителя на проекта, които следят работния график, предпазните мерки на обекта и спазването на Европейските стандарти.