Снежна стая
Характеристики:
T = - 16 ° C
Колко е добре да се потопите в снежна преспичка след гореща баня с метла !! Моля - Снежна стая! Той се намира директно в сауната и може да бъде достъпен от всяка гореща сауна.

Разтрийте горещото тяло с чист сняг - облекчение след гореща сауна, усещането за свежест и лекота идва незабавно!
И каква тренировка за сърцето, кръвоносните съдове, кожата! Значението на Снежната стая се увеличава и от факта, че тя може самостоятелно да действа като лечебна баня за тези, за които горещата суха или мокра пара е противопоказана. Криотерапевтичният ефект има общо лечебен, подмладяващ ефект върху кожата и върху цялото тяло като цяло. Имунните и възстановителни механизми се стартират в подобрен режим, метаболитните процеси се хармонизират, изискват се повече енергийни разходи от тялото, което отваря перспективи в борбата с наднорменото тегло и целулита, и без никакви негативни странични ефекти.
Температурата в помещението е до минус 16 ° C, вали постоянно сняг, създава се от чиста филтрирана вода и въздух - без никакви химикали! - използвайки система от фреонови хладилни агрегати и инсталации, произведени от KLAFFS.
Солна стая за релакс
След бани, различни водни процедури и къпане можете да се отпуснете и да се отпуснете в солната стая за релакс. Много термични процедури са придружени от изпотяване и други реакции, които продължават след края на процедурата. Най-добре е да се отпуснете по това време, легнали на дивана, увити в халат или вълнено одеяло. Няколко часа сън в стая с кристали от мъртва морска сол, удобни шезлонги, меки одеяла от камилска вълна, лека ненатрапчива музика и приглушена светлина напълно ще ви дадат усещане за релаксация и спокойствие.
Системата за солна терапия, създава усещането за морски бриз, обогатен със сол и минерали. Добре известните и добре документирани ползи за здравето от вдишването с физиологичен разтвор включват:
- Солената „пара“ пътува през дихателните пътища, достигайки и най-малките клони в белите дробове. В този случай солта, съдържаща се в „парата“, има осмотичен ефект върху клетките, в резултат на което те отделят вода. В резултат на това дихателните пътища се увеличават значително, тялото получава повече кислород.
- Солената „пара“ също прониква в слоевете на кожата, осигурявайки овлажняващ ефект. Това може да се забележи чрез усещане на кадифе на кожата. Дори при посещения 1-2 пъти седмично, забележим ефект върху кожата настъпва доста бързо.
- Лечението на заболявания на дихателните пътища и носните синуси е значително опростено след посещения в солната стая, улеснено е тяхното протичане.
- Главоболието и умората могат да изчезнат само след едно посещение в солната стая.
- Излагането на атмосферата на „живия въздух“ е особено ценно като немедикаментозно лечение на алергични заболявания при деца.
- Достатъчно е само един час на ден да вдишвате солен въздух, за да балансирате имунната система, да възстановите силата и да получите общ терапевтичен ефект.
Създава се впечатлението за нереалност на случващото се, променящите се картини хипнотизират, а вие неусетно и плавно заспивате - спокойни и здрави СНЯГ И СОЛ