Контрол на достъп с чип

Фирмата ни предлага висококачествени, съвременни услуги. Една от тях е контрол на достъп с чип за входни врати. Тази услуга е подходяща както за големи, така и за по-малки сгради, които могат да са с най-различно предназначение. Най-общо можем да кажем, че чипът, който дава право на достъп, е с големината на копче и обикновено е във формата на ключодържател. Тази услуга ви дава редица предимства. Ще се спрем на най-съществените от тях.

Позволява ви да следите, кой и кога е влизал в сградата. Това се случва с помощта на инсталираните в чиповете четци, а в определени ситуации тази информация може да се окаже особено ценна.

 Друга важна опция е тази, че системата ви позволява да забранявате правото на достъп на отделни чипове. По този начин няма да ви се налага да сменявате патрона ако например сте отдали имот под наем, но бившият наемател по някаква причина отказва да ви върне ключа. Наистина удобството от тази функция е голямо.

С помощта на системата за контролиране на достъпа с чип се намалява до минимум възможността за достъп на външни лица, които не разполагат с ключ. Също така значително удължавате живота на патрона и бравата, тъй като те не се използват активно, а по този начин и съответно се съхраняват значително по-дълго време.

Няма да ви се налага да носите цяла връзка излишни ключове, а в същото време цената на един загубен чип е доста по-ниска в сравнение с цената на нов ключ.

Първото нещо, което трябва да направим, когато решите, че имате нужда от контрол на достъп и отключване с чип, е наш специалист да дойде на място и да извърши оглед. Ще подберем и най-доброто оборудване на най-добра цена, за да е максимална ефективността от услугата.  Необходими са няколко основни елемента, в това число - магнитен четец, трансформатор, електрическа брава и софтуер за контрол на достъп. Когато става дума за система за контрол на достъп, основната й роля е да ви осигури сигурност и спокойствие. За да е изпълнена тази задача, в никакъв случай не бива да правите компромис с качеството на материалите. А когато става въпрос за изпълнение на задачата – обезателно се доверявайте само на професионалисти, които наистина знаят какво правят.

Монтажът на инсталацията включва захранване и окабеляване, а след това - програмиране на необходимия брой чипове. Ще извършим всичко това професионално и с лекота!