Най-важният и труден етап в изграждането на къща е покривът. Правилно оборудваният покрив надеждно ще предпази помещенията от валежи, пряка слънчева светлина и механични повреди. Освен това покривът има декоративна функция. Подреждането на горния етаж е търсено не

само за изграждането на жилищни сгради, но и за градински пристройки, бани и други конструкции.
Етапи на строителство на покриви
Всеки покрив е сложна многослойна конструкция, състояща се не само от материали за покрива, но и от здрава рамка, изолация, външно покритие. За да може строителството да бъде успешно и да даде траен резултат без необходимост от чести ремонти, е необходимо да се извършват покривни работи до ключ с високо качество, като се използват трайни суровини и специални инструменти. Компанията GSTROI, в която работят най-добрите специалисти, може да помогне в това.
Монтажът на покрива се извършва на няколко етапа, а цената на строителството зависи от вида на суровината (мек, сгънат, валцуван профил, метал, шисти и др.), Вида на конструкцията (едноскатен, фронтон, многоскатен, плосък), сложността на задачата. Обикновено целият процес на покриви може да бъде разделен на няколко етапа:
монтаж на кофраж (носещи конструкции), стропилна система, парапети, греди и други компоненти;
монтаж на масивна или пълнена решетка;
монтаж на изолация, състояща се от няколко слоя (изолация, хидроизолация, пароизолация);
полагане на покривно покритие, което изпълнява защитна и декоративна функция, придавайки на покрива завършен вид;
монтаж на покривни прозорци, дренажни системи и други допълнителни елементи (ако е необходимо).
Доста трудно е да извършите такава работа самостоятелно без опит и необходимия инструмент, следователно, за да извършите висококачествен монтаж на покрива, трябва да се свържете със специалисти, които предлагат своите услуги на минимални цени.

Предимства да се свържете с компанията GSTROI
Фирмата GSTROI е екип от опитни майстори с над 10 години опит в тази област, които са в състояние да се справят със задача от всякаква сложност. Като се свържете с нас, получавате:
идване на измервателя до обекта веднага след обаждането;
бързо изпълнение на сложни задачи;
безплатен избор и доставка на материали в София и Софииска област;
гаранция за целия спектър от услуги, предоставяни до 2 години;
бюджетиране без клопки.
Гарантираме завършването на работата в рамките на срока, определен от клиента, минимални цени за услуги, пълно съответствие на готовия дизайн със стандартите. Просто ни се обадете и станете горд собственик на надежден покрив, който не се страхува от „удари“ от природни фактори.