ВиК и Отопление

Поради непознаване начина на работата на водомерите и отделните видове, често потребителите не знаят какъв е най-подходящ за тях и по какъв начин да направят своя избор. По-долу от онлайн магазин BMAG ще дадат повече информация и ще споменат накратко отделните видове и техните характеристики.

Каналите са част от канализациите. Това са местата, където се изхвърлят всички видове органични отпадъци, но понякога и неорганични, които в много случаи се разграждат много бавно, което води до запушвания, ако периодично не се извършва добро почистване на канализацията.

Услугите за поддръжка, почистване и отпушване на канали, справяне с проблеми в  канализацията се занимават с контролирането и разрешаването на проблеми със запушвания и/или лоши миризми, като по този начин се поддържа свободно преминаването на мръсната вода и канализационните потоци.

Ремонтите в текущия ни дом или в новата „стара“ къща никога не са лесни.

Това е така, защото те са изпълнение с дълги месеци планиране, закупуване на материали, а дори понякога и притеснение.

Инсталирането на тоалетна чиния е важна задача, която изисква умения и опит от майстора. Обикновено такова оборудване се монтира веднъж в продължение на много години, така че е важно всички стъпки да се извършват правилно и водопроводът да не се разхлаби с течение на времето.

Ако се опитвате сами да извършвате ремонт на водопровод, трябва да знаете откъде да започнете. Тук трябва  да помислите за много неща, включително какви инструменти да закупите и какви правила да спазвате при ремонт на ВиК инсталации.

Трябва ли да поправите теч в апартамент или къща в София? Тогава не се колебайте да се свържете с нашата професионална компания Аква ЕМ. Екипът ни се състои от опитни и квалифицирани водопроводчици, които са лесно готови да се справят с проблем с течове от всякаква сложност и мащаб.