ВиК и Отопление

Шалом ВиК: Вашият верен партньор за ВиК проблеми в София

Водопроводните проблеми могат да се случат по всяко време, без значение от часа или деня. Добре е да знаете, че има на кого да се обърнете! Шалом ВиК е вашият верен партньор за ВиК услуги в София.

С над 20 години опит, ние сме се утвърдили като надеждна и компетентна компания, на която можете да се доверите.

Екипът ни от висококвалифицирани ВиК специалисти е готов да се справи с всякакъв проблем, независимо от неговата сложност.

Предлагаме широка гама от ВиК услуги, включително:

 • Почистване на канализация
 • Ремонт на ВиК инсталации
 • Смяна на батерии и тоалетни
 • Монтаж на бойлери
 • Откриване и ремонт на течове
 • Профилактика на ВиК системи

Работим 24/7, така че можете да разчитате на нас, когато имате нужда от помощ, без значение от часа или деня.

Защо да изберете Шалом ВиК?

 • Опит и професионализъм: Екипът ни от квалифицирани ВиК специалисти е готов да се справи с всякакъв проблем.
 • Бързо реагиране: Ще ви изпратим техник възможно най-скоро, за да отстраним проблема.
 • Достъпни цени: Предлагаме конкурентни цени за всички наши услуги.
 • 24/7 на разположение: Можете да разчитате на нас, когато имате нужда от помощ, независимо от часа или деня.
 • Гаранция: Предлагаме гаранция за всички наши услуги.
 • Персонализирано внимание: Ние се грижим за всеки клиент и се стремим да решим проблемите му по най-ефективния начин.
 • Професионални и приятелски настроени техници: Нашите техници са добре обучени, опитни и изключително приятелски настроени, което ги прави лесни за работа.
 • Широк спектър от услуги: Предлагаме широка гама от ВиК услуги, за да можем да задоволим всички ваши нужди.
 • 24/7 спешни услуги: Можете да разчитате на нас по всяко време, когато възникне проблем.

Не се колебайте да се свържете с нас, когато имате нужда от ВиК услуги в София.

Ще се радваме да ви помогнем!

Шалом ВиК - ВиК услуги, на които можете да разчитате!

За да се свържете с нас:

Можете да ни намерите и на адрес:

гр.София, ул.”Жак Дюкло”№41

Шалом ВиК - ВиК услуги, на които можете да разчитате!

Отзиви от клиенти - Шалом мнения

Марияна М.:

“Шалом ЕООД ми монтираха нова батерия в банята ми и съм много доволна от резултата. Бяха много бързи, учтиви и ефикасни. Цената беше конкурентна и получих гаранция за работата им. Препоръчвам ги на всички, които търсят ВиК услуги в София.”

Николай Д.:

“Шалом ЕООД ми извършиха профилактика на ВиК системата ми и съм много доволен от тяхната работа. Бяха много бързи, ефикасни и чисти. Цената беше справедлива и получих гаранция за работата им. Препоръчвам ги на всички, които търсят ВиК услуги в София.”

Васил Г.:

"Управител съм на заведение в София и от две години ползваме абонамент за ВиК обслужване от Шалом ВиК. Мнението ми за тази фирма е изключително позитивно и препоръчвам на партньорите си да я ползват."

Допълнителни съвети:

 • Не чакайте проблемът да се влоши, преди да се обадите. Колкото по-рано се свържете с нас, толкова по-лесно и евтино ще можем да решим проблема.
 • Опишете подробно проблема, когато се обадите. Колкото повече информация ни дадете, толкова по-лесно ще можем да диагностицираме проблема и да ви предложим най-доброто решение.
 • Не се опитвайте да ремонтирате сами ВиК проблеми. Ако не сте квалифициран ВиК специалист, рискувате да причините по-големи щети.

Изберете Шалом ВиК за вашите ВиК нужди и се насладете на спокойствието, че сте в добри ръце!

 

На всеки се е случвало след измиване на съдовете да установи, че водата в мивката не помръдва или се оттича много бавно. Същото може да се получи и в банята, където запушването е най-често от коса и остатъци от сапун. Проблемът е такъв, че трябва да вземете незабавни мерки за отстраняването му.

Водопроводните услуги са от съществено значение за поддържането на безпроблемната работа на водопроводната система в дома или офиса. В София има много водопроводчици, които предлагат различни услуги, от ремонт на течове до инсталиране на нови водопроводни системи. Тази статия ще ви запознае с някои от услугите, предлагани от водопроводчиците в София, и ще предостави насоки кога да потърсите професионална помощ.

Откриване и ремонт на течове
Един от най-често срещаните проблеми, с които се сблъскват собствениците на жилища, е течът. Течът може да причини щети на стени, подове и тавани и може да доведе до мухъл и плесен. Водопроводчиците в София предлагат услуги за откриване и ремонт на течове, използвайки съвременни технологии като инфрачервени камери и акустични детектори. Ако забележите влажни петна или странни звуци в дома си, важно е да се свържете с водопроводчик веднага щом е възможно.

Правилната функционалност на канализационната система е от значение за отвеждането на отпадъчните води от банята, кухнята и другите помещения на дома, предотвратявайки тяхното задържане и създаване на проблеми. Засегнатите канализационни тръби могат да доведат до запушвания, наводнения и неприятни миризми.

Подмяна на щрангове в София: важни аспекти, които трябва да знаем

Във всяка сграда в София водоснабдителната и отоплителната система играят важна роля за осигуряването на комфорт и удобство за обитателите. Една от ключовите компоненти на тези системи са щранговете. В тази статия ще разгледаме основните аспекти на подмяната на щрангове и какво е важно да знаем по този въпрос.

Постоянното наличие на вода в частна къща, апартамент и вила е гаранция за комфортен живот. Многофамилните жилищни сгради са обитавани от жители с въведени в експлоатация комуникации. Собствениците трябва да изградят водопровод в своите селски и частни къщи със собствените си ръце или да наемат специализирани монтажници.