ВиК и Отопление

ВиК услугите са деликатен въпрос. Въпреки доказаното качество на ВиК оборудването и многото иновации в тази област все още се появяват аварийни ВиК ситуации. Така че спешните ВиК услуги винаги са актуални.

Vodoprovodchik.net е група от висококвалифицирани водопроводчици, специализирани в извършването на ВиК услуги от различен вид и степен на сложност.

Нашата компания работи успешно от много години.

Каним Ви да използвате услугите на доказана фирма АкваЕМ, която работи с клиенти в цяла София и региона. Екипът ни се състои от над 10 опитни и висококвалифицирани майстори в различни области.

Извикването на водопроводчик у дома е една от най-често срещаните услуги в бизнеса за ремонт. През годините фирма „АкваЕМ” събра много доказани майстори в екипа. Работим бързо и носим отговорност за качеството на услугите, предоставяни от нашите ръководители.

Диагностика на повреди в инсталацията на вграденото казанче

Има различни методи за диагностика на проблеми с инсталацията в зависимост от конкретния модел, но някои общи насоки ще работят за почти всички устройства.

Омръзна ли ви да молите съседа си да ви помогне с водопроводни работи? Омръзна ли ви да отваряте течащи кранове всеки ден? И не е нужно! Ако сте се свързали с нашата компания АкваЕМ, не е нужно да се притеснявате за тези проблеми. Нашите майстори решават всякакви битови проблеми с ВиК услуги