АкваЕМ е екип от висококвалифицирани водопроводчици

Имате ли нужда от висококачествена смяна на водопроводни тръби в банята или трябва да инсталирате бойлер и отоплителни радиатори, тоалетна, мивка, вана, смесител или да сглобите душ кабина? Обаждането до водопроводчик от нашата компания

ще ви спести главоболия и ще спести време. Нашата услуга предлага ВиК услуги в София и Софийска област. Монтаж на водопроводни инсталации, подмяна на водопроводни и канализационни тръби, отоплителна инсталация. Това е само малък списък с нашите услуги.

Нашето предимство пред другите компании, предоставящи услуги за монтаж на водопроводни инсталации, е, че ние не само извършваме монтаж, но и завършваме обекти с всички необходими материали.

Водопроводчикът, пристигнал на обекта на клиента, съставя разчет, в който ще бъде посочена сумата за извършената работа и ще бъде генериран списък с материали. Вие като клиент не трябва да обикаляте пазари или магазини и да участвате в покупки. Доверете се на опита на нашите майстори за ВиК услуги.

Можете да сте сигурни, че при вас ще дойде адекватен майстор водопроводчик, който има богат опит в ВиК инсталацията.

Всички наши майстори са запознати със съвременните тръбни материали и водопроводното оборудване. Ние имаме специално образование и имаме огромен опит в монтажната работа. Ние натрупваме нашия опит във ВиК услугите от 15 години. Нашите водопроводчици са в състояние да решат всички въпроси, свързани с ремонта на водопроводи, монтаж на котелно оборудване, монтаж на водопроводни инсталации. Извършваме разпределението на отоплителни тръби със съвременни материали, в което ще ви помогнем да ги разберете и да изберете най-оптималния тръбопроводен материал за вашия обект.

Специалистът ще извърши пълна диагностика и, ако е необходимо, ще замени и инсталира водопроводната арматура.

ЗАЩО Е ДОБРЕ ДА РАБОТИТЕ С "АКВАЕМ"?

 • Гаранция за извършена работа за 5 година.
 • Качествено обслужване от специалисти с дългогодишен опит.
 • Водопроводните работи се извършват в удобно за вас време. Ние ще направим всички измервания, ще ви консултираме и, ако е необходимо, ще направим приблизителна оценка. Телефоните са винаги на разположение.

ВИНАГИ Е ЛЕСНО ДА СЕ СВЪРЖАТЕ С НАС.

Можете да се обадите на водопроводчик в София по телефона:

Тел. +359 897 403 510
Тел. +359 896 221 099

Водопроводът и канализацията обичат да ни представят неприятни изненади и по правило в неподходящо време. Повреди и запушвания, течове поради внезапно течащи износени уплътнения и други проблеми в банята, тоалетната или кухнята - всичко това може силно да развали настроението и вие разбирате, че са необходими ВиК услуги. Освен това много от тези проблеми изискват спешни, незабавни решения. В такива случаи е абсолютно необходим компетентен, опитен и квалифициран майстор - точно като в нашата компания!

Трябва да се помни, че непрофесионалните опити за ремонт на устройства или премахване на течове могат да доведат както до повреда на скъпо устройство, така и до авария с наводняване на съседи и други лоши последици. Изводът е прост - ВиК услугите със сигурност трябва да са с високо качество, така че да не се налага да преработвате или да страдате от последствията от дефекти. Водопроводчик в София по домовете от нашата компания е гаранция за майсторство!

Ето само няколко от основните ситуации, в които може да се нуждаете от услугите на водопроводчик:

 • Подмяна на уплътнения, сифон и тръбопроводи, монтаж на регулатори на налягането и възвратни клапани.
 • Монтаж и подмяна на филтри за вода - фини или груби.
 • Монтаж или подмяна на сферични кранове и гъвкави връзки, прави клапани за съдомиялни и перални машини.
 • Монтаж, ремонт, демонтаж, подмяна на мивки и тоалетни, вани и душ кабини.
 • Монтаж на бойлери .
 • Монтаж или подмяна на смесители в кухнята и банята.
 • Ремонт на спирателни кранове на тоалетна и казанче.
 • Отстраняване на неизправности на отоплителните радиатори и нагревателите за кърпи.

Аква ЕМ – Водопроводчици от класа

АкваЕМ - водопроводчик е увереността, че всяка водопроводна работа, както и много други, които могат да бъдат необходими, ще се изпълняват ефективно и надеждно от високо квалифицирани, учтиви и спретнати майстори.

Не забравяйте, че ако сте закупили висококачествени и скъпи водопроводни инсталации, пералня или съдомиялна машина, трябва да инсталирате захранване със студена и топла вода - за дългосрочната непрекъсната работа на цялото това оборудване, неговата компетентна, професионална водопроводна инсталация са необходими услуги за инсталиране и свързване.

Ако веднъж сте се обадили на друг майстор и сте разочаровани от качеството на работата му - не се обезсърчавайте! Специалист от нашата компания ще коригира всички несъвършенства и недостатъци и ще върне вярата ви в истинските майстори със златни ръце.

Ние ще осигурим висок клас и висококачествени ВиК услуги, монтаж и ремонт на всяко ВиК оборудване в съответствие с всички стандарти, използвайки най-новите, модерни технологии, използвайки само най-надеждните и доказани инструменти и крепежни елементи.

Ние ще се погрижим добре за вашите устройства и ще ви осигурим удобна употреба за дълго време на много разумна цена. Подреден и внимателен, майсторът ще предложи най-успешните решения и ще помогне с добър избор на аксесоари и уреди. Висококачествените ВиК услуги ще ви накарат да забравите за проблемите с Водопровода и канализацията. Доверете ВиК услугите на специалисти!