Инсталирането на тоалетна чиния е важна задача, която изисква умения и опит от майстора. Обикновено такова оборудване се монтира веднъж в продължение на много години, така че е важно всички стъпки да се извършват правилно и водопроводът да не се разхлаби с течение на времето.

 Грамотният монтаж е гаранция за издръжливост и отлична работа на тоалетната чиния!

 

Водопроводчик. нет - професионален монтаж на тоалетни в София

 

Целият алгоритъм от задачи, от избора на тоалетна чиния до монтажа й, е готов за поемане от специалисти от Vodoprovodchik.net. Ние ще ви помогнем да изберете идеалния модел за вашата баня и бързо да монтирате подова, окачена или стенна тоалетна с всички свързани комуникации. Също така, нашите експерти ще ви помогнат да изберете правилната дължина на гофрираната тръба и ще дадат професионални съвети по други въпроси.

 

Топ 7 причини да изберете Vodoprovodchik.net?

 

  • Най-широката гама от услуги и възможности за клиенти.
  • Безплатно заминаване на ВиК майстор на адрес на клиента в рамките на час.
  • Професионален и любезен персонал.
  • Гаранция (36 месеца) за всички видове работа на фирмата.
  • Обслужване на клиенти в целия град и региона.
  • Демократични цени на услугите.
  • Добри отзиви от реални клиенти на компанията.

В нашия сервиз работят само опитни водопроводчици, чийто опит е от 5 години. Отпътуването на майстор се извършва безплатно в деня на подаване на Вашето заявление.

 

Колко струва инсталирането на тоалетна в София?

 

За да се запознаете с цените за монтаж на ВиК, просто трябва да отидете в отделен раздел на уебсайта на услугата Водопроводчик.нет. Също така, за уточняване на цените, можете да се свържете с нашия мениджър, като оставите заявка или като се обадите на посочения телефон.

Трябва да се отбележи, че крайната цена на услугите зависи от цял ​​списък от свързани фактори, като цена на материали, консумативи, необходимост от привличане на допълнителни специалисти, сложността и обхвата на работата.

За всеки наш клиент ние изчисляваме отделно цената на работата, включително всички нюанси в оценката. Уведомяваме клиента за цената на услугите още преди началото на работа. След одобрение на цената на работата, цената не се променя, тоест не формираме допълнителни такси и скрити плащания, както правят много други компании.

 

Поръчайте инсталация на тоалетна в Vodoprovodchik.net

 

Ако сте готови да поръчате монтаж на тоалетна чиния, просто трябва да попълните онлайн заявка на нашия уебсайт. За да направите това, трябва само да оставите вашите контакти и нашият мениджър ще се свърже с вас, за да уточни всички подробности. Ще обсъдим всички подробности по телефона, така че майсторът да дойде при вас вече като разполага с всичко необходимо. Можете също да ни се обадите на 0896221099 и да зададете всичките си въпроси.

Винаги сме готови да Ви помогнем при монтаж, поддръжка и ремонт на ВиК инсталации от всякакъв вид и модел.