Можете ли да бъдете поздравени за придобиването на апартамент в нова къща?! Това е страхотно и сега е време да се уверите, че е удобно да живеете в него. За да направите това, определено се нуждаете от качествен ремонт на апартамент в София. Позволете си да се насладите

не просто на добре свършена работа, а да станете собственик на квадратни метри, оборудвани в абсолютна хармония с вашия начин на живот и интереси. Студио за дизайн и ремонт „Ем Строй Ремонти” създава красиви и практични интериори, извършвайки ремонт до ключ на апартаменти в нови сгради в София. Нека се опознаем по-добре.

Какво включва ремонт на апартаменти в нови сгради в София  до ключ


Изглежда, че е ясно какви видове работа са свързани с довършителни работи в нова сграда, но не всичко е толкова просто. Ако вашата нова сграда е пусната в експлоатация без довършителни работи, тогава ще трябва първо да се извърши грубо покритие, а след това фино покритие. Между другото, дори самата концепция за "апартамент без довършителни работи" се различава в зависимост от това кой предприемач и по-специално жилищния комплекс се обсъжда. Нека дадем няколко примера.

Защо трябва да поръчате ремонт до ключ от професионалисти


Предлагаме да подредим въпроса точка по точка, за да разберете разликата между различните компании, предоставящи услуги в тази област.

3 причини да изберете „Ем Строй Ремонти” - професионален ремонт на апартамент в нова сграда до ключ

 1. Кой извършва ремонти, как да изберем фирма;
 2. Кой извършва работата, с какви материали;
 3. Когато трябва да платите, кой носи гаранцията.

1.       Най-добрите компании за ремонт на апартаменти в София

 

Всяка компания, дори и новосъздадена компания без опит, може да се нарече професионалист. Но всъщност всичко това може лесно да се провери. Искаме да кажем няколко думи за това какви признаци на съмнителни фирми съществуват и защо трябва да знаете за това.

 1. Няма отзиви за извършената дейност и работа или не вдъхват доверие. Например снимките на ремонт на апартаменти просто се копират от интернет.
 2. В персонала на компанията практически няма служители и може би няма никой освен изпълнителния директор. В същото време можете да сте сигурни, че всички работят по този начин, но не е така.
 3. Фирмата работи без договор или с договор, в който на сложен език са предписани условия в полза на довършителната фирма.
 4. Ще ви бъде простено да плащате аванси за работата, въпреки че все още не знаете дали договорките за срокове, качество и цена ще бъдат изпълнени.
 5. Няма гаранции за извършената работа, а представителят на организацията отговаря неохотно и не винаги на обаждания.

Компанията за ремонт на апартаменти, която цени своите клиенти, трябва

 

 1. Има реални препоръки и публикува свои собствени снимки в Портфолиото , точно както го правим ние. Освен това нашите клиенти имат възможност да видят резултата на живо. Да, не се изненадвайте, можете да дойдете в някое от нашите съоръжения.
 2. Работете постоянно с висококвалифицирани и високоспециализирани специалисти, които извършват качествени ремонти. И е по-добре, разбира се, ако служителите работят в персонала на компанията, както е в „Ем Строй Ремонти”. 
 3. Сключваме с вас разбираем договор с прозрачни условия, изгодни и за двете страни. Тоест условията на работата трябва да бъдат ясно посочени в договора. Освен това цената на ремонта в нова сграда и санкциите в случай на неизпълнение на задълженията са фиксирани. „Ем Строй Ремонти” посочва в договора заплащане на неустойка при неспазване на срока за довършване. Но повярвайте ми, това се случва изключително рядко и само по обективни причини.
 4. Предлагаме поетапно плащане за действително извършена работа с добро качество. Това е единственият правилен начин за взаимно разплащане, когато разбирате за какво плащате. Не се нуждаем от аванси за работа, за да започнем работа.
 5. Дават законови гаранции за реално извършената работа за срок до 5 години. Нашият бригадир е винаги във връзка, можете да се консултирате по пътя и да зададете всякакви въпроси относно ремонтните дейности във вашия апартамент.

 

 Ремонт до ключ с материали в нова сграда

 

Самата концепция за "ремонт до ключ" предполага извършването на целия комплекс от ремонтни и довършителни работи. Но има различни варианти за това какво включва.

Ремонт до ключ с дизайнерски проект


Това е идеално, когато се свържете с нас и заедно разработим концепция за вашия имот. Тоест ние избираме стила на интериора, дешифрираме го в детайли и го координираме, така че всичко да ви е ясно, чак до разположението на мебелите. За целта се съставя 3D визуализация и колаж с описание на всички нюанси. Ремонтът според дизайнерския проект ви позволява да получите обмислен интериор, в който ще бъде красив, като същевременно е напълно съобразен с вас. Гнездата за включване на всеки електроуред трябва да бъдат разположени на местата, където планирате да ги използвате. За да не стои прахосмукачката-робот в средата на хола и да не се налага ютията да се включва в кухнята. Ние обмисляме всичко предварително, това се отнася за ключове, лампи, материал и конфигурация на мебелите, тип завеси и дори декор. Благодарение на опитни интериорни дизайнери, които работят в „Ем Строй Ремонти”, всички предимства на пространството се подобряват, а недостатъците се изглаждат. Ние ще победим интериора по такъв начин, че стаята да има правилния обем, светлина, стил и вие несъмнено ще останете доволни.

Материали за ремонт на апартаменти

 

Много зависи от качеството на материалите. В крайна сметка те трябва да бъдат безопасни за здравето, визуално привлекателни и възможно най-трайни. Зад тези общоприети формулировки се крие един интересен момент. Факт е, че много компании не дешифрират списъка на довършителните материали в оценката. Изглежда, че сте доволни от разходите за ремонт на апартамент и не навлизате в подробности, но напразно. В крайна сметка ниската цена трябва да се дължи на нещо, или това са непрофесионални работници, или нискокачествени материали. Трети няма. И в двата случая вие сте губещият. Екологичните материали не оказват отрицателно въздействие върху тялото. И колкото по-добри са характеристиките на материалите, толкова по-дълго ще издържат, без да губят първоначалните си свойства. „Ем Строй Ремонти” не набира работници за проекта и още повече не си сътрудничи с майстори. Във фирмата работят висококвалифицирани специалисти с богат опит и висока квалификация. Ако това е фаянсаджия, значи майсторски полага плочките, няма да намерите грешки в работата му. Това важи за всеки служител на нашата компания.

Цената на ремонта в нова сграда и процедурата за плащане


Както вече отбелязахме, „Ем Строй Ремонти” не предписва аванси за работа в договора, за разлика от много компании в града. Но това не е единственото ни предимство. Когато цената е договорена и фиксирана в оценката, ние не надхвърляме сумата, посочена в договора. Тоест бюджетът, отпуснат от вас за ремонт на апартамент в нова сграда, не е надвишен. Освен това счетоводството на „Ем Строй Ремонти” Ви предоставя ежеседмичен отчет за изразходваните в рамките на бюджета суми.

Източник - „Ем Строй Ремонти”