Аварийна ВиК услуга

ФирмаДобави в Избрани
Контакт 0897403510
Добавена 2021-03-15 17:10:07
Създадено от

Описание

Аварийна ВиК услуга. АкваЕМ предоставя аварийни водопроводни услуги денонощно в София на достъпна цена. Мобилен екип от специалисти ще пристигне във всеки район на града в рамките на 1 час от момента на потвърждаване на обаждането, независимо от часа на деня. Опитните водопроводчици са оборудвани с усъвършенствани инструменти за аварийно спиране на течове, запушване на канализацията и друга работа, която изисква незабавно внимание.
Нашите услуги
В нашата услуга можете да се обадите на водопроводчик, за да премахнете аварийно изтичане или да извършите водопроводни работи с всякаква сложност:

Подмяна и ремонт на тръбопроводи, включително отопление, водоснабдителни системи (водоснабдяване с топла вода, захранване със студена вода) и водоотвеждане;
Почистване на канализационни и водоснабдителни канали по хидродинамичен или електромеханичен метод;
Инсталиране на ВиК оборудване, от кран до хидробокс с усъвършенствана функционалност до ключ и връзки към комунални услуги;
Ремонт на неизправно водопроводно оборудване и домакински уреди (тоалетна чиния, смесител, бойлер, пералня и др.);
Елиминиране на различни запушвания в канализацията или сифона.
Аварийна ВиК услуга работи 24/7. Ние обслужваме апартаменти, частни къщи, вили, магазини, офиси, заведения за обществено хранене и други жилищни и комунални услуги.

Как спешно да се обадя за Аварийна ВиК услуга?
Можете да кандидатствате за спешно обаждане до водопроводчик по всяко време на денонощието (24 часа). Единната диспечерска услуга приема поръчки за платени услуги онлайн чрез Интернет директно на уебсайта или на телефон 0897-403-510. Операторът ще изясни адреса, неизправностите и други проблеми. Отпътуване на бригадира или екип от дежурни специалисти (включително електротехници, ако е необходимо) с пълен набор от висококачествени компоненти и професионално техническо оборудване - 5 минути след потвърждаване на заявлението. Служител ще пристигне в съоръжението в рамките на 1 час или в удобно за клиента време.

Ако е необходимо, можем да се свържем с управляващата компания за да блокираме временно комуникациите в жилищни сгради, за да локализираме източника на инцидента и да предотвратим течове в апартаментите на жителите от долния етаж.

В случай на запушване, майсторите ще се справят със задачата сами, без участието на управляващата компания. Можете да платите за услуги в брой или чрез паричен превод по нашата банкова сметка.

Местоположение

София
Надежда 1, 1220
Географски координати: (42.7290351, 23.2986926)
Местоположението на картата може да не е точно

Коментари

Запознати ли сте със ситуацията, когато спешно са необходими ВиК ремонти? Водопроводна тръба или смесител е протекъл, канализацията е запушена - проблемите могат да бъдат различни, но едно е решението - да намерите спешен водопроводчик.

ЕКСПРЕСНИ ВИК УСЛУГИ, РЕМОНТИ.

ВиК услуги се предоставят от Майстори и Фирми регистрирани в нашия портал. Това гарантира квалифицирана ВиК услуга:
-диагностика и откриване на причината за повредата;
-монтаж на всички видове водопровод и канализация;
-монтаж и свързване на водопроводно оборудване към водоснабдителната система;
-отстраняване на проблеми и течове на мивки, тоалетни, вани, душове;
подмяна и ремонт на ВиК инсталации;
съвети за правилната работа на оборудването.
Майстори и фирми занимаващи се с ВиК услуги, ремонти. Потърсете високо квалифициран майстор за вашия ремонт или изграждане на ВиК инсталация.