Спешни ВиК Услуги в София

МайсторДобави в Избрани
Контакт 0897403510
Добавена 2020-06-24 21:55:35
Създадено от

Описание

Всички видове водопроводни услуги в София. Ние се занимаваме с предоставяне на качествени водопроводни услуги в София и региона повече от 10 години.
Решаване на водопроводни проблеми


Подмяна на тръби и щрангове, отоплителни радиатори, инсталиране на водопроводни и домакински уреди, инсталиране на водомери и всякакви други ВиК услуги в удобно за вас време.
ВиК услугите обикновено са необходими за дребни домакински ремонти, за инсталиране на водопроводно оборудване или за свързване на домакински уреди, ние като квалифицирани майстори ще се радват да помогнат за решаването на много проблеми. В зависимост от това какво трябва да се направи, ще ви бъде изпратен специалист от необходимия профил с цялото необходимо оборудване и инструменти. Нашия специалист ще може да ви посети в деня на заявката, при пристигането си той ще посъветва необходимата работа, ще даде компетентни съвети, ще предложи решение и веднага може да продължи с изпълнението.

Местоположение

София
Надежда 1, 1220
Географски координати: (62.0727854, 141.295335)
Местоположението на картата може да не е точно

Коментари

Запознати ли сте със ситуацията, когато спешно са необходими ВиК ремонти? Водопроводна тръба или смесител е протекъл, канализацията е запушена - проблемите могат да бъдат различни, но едно е решението - да намерите спешен водопроводчик.

ЕКСПРЕСНИ ВИК УСЛУГИ, РЕМОНТИ.

ВиК услуги се предоставят от Майстори и Фирми регистрирани в нашия портал. Това гарантира квалифицирана ВиК услуга:
-диагностика и откриване на причината за повредата;
-монтаж на всички видове водопровод и канализация;
-монтаж и свързване на водопроводно оборудване към водоснабдителната система;
-отстраняване на проблеми и течове на мивки, тоалетни, вани, душове;
подмяна и ремонт на ВиК инсталации;
съвети за правилната работа на оборудването.
Майстори и фирми занимаващи се с ВиК услуги, ремонти. Потърсете високо квалифициран майстор за вашия ремонт или изграждане на ВиК инсталация.