ВиК услуги в Банкя

ФирмаДобави в Избрани
Контакт 0896221099
Добавена 2021-11-11 12:23:58
Създадено от

Описание

Ако желаете да поставите нови ВиК инсталации в банята или просто да обзаведете новопостроен апартамент в нова сграда, ние ще Ви помогнем. Извършваме монтаж на всякакъв водопровод в Банкя, при сложни големи обеми работа извършваме предварителна проверка и бюджетиране. Монтажът на ВиК устройства може да се извърши както бързо, така и в рамките на два до три дни в зависимост от това какво ще монтирате. Например инсталирането на вана и душ кабина е по-бавно от смесител или тоалетна.

Много по-лесно и по-евтино е да монтирате водопроводни инсталации на готово място, тъй като обемът на работа е по-малък, при прехвърляне на водопроводни инсталации и монтаж на ново място ще струва повече, но с нашите цени на практика ще спечелите. За да поставите водопровода на мястото, което сте избрали, имате нужда от достъп, тоест майсторът трябва да стигне до там без никакви проблеми и да работи с двете си ръце, ако е необходимо, да може да използва ъглошлайф.

ВиК инсталацията в апартамент в Банкя се извършва от нашата компания, която ви предоставя професионални монтажници с опит. Ако имате нужда да поставите ВиК инсталации в тоалетната, кухнята или банята по качествен и евтин начин, обадете ни се. Пристигаме възможно най-бързо и извършваме монтаж на ВиК в апартамента на разумни цени. Ако има свободен майстор е възможно спешно отпътуване, но това се договаря по телефона при кандидатстване.

 

 

 

Местоположение

София
Надежда 1; бл.172; вх.И; ап.175, 1220
Географски координати: (42.7251499, 23.2950564)
Местоположението на картата може да не е точно

Видео

Коментари

Запознати ли сте със ситуацията, когато спешно са необходими ВиК ремонти? Водопроводна тръба или смесител е протекъл, канализацията е запушена - проблемите могат да бъдат различни, но едно е решението - да намерите спешен водопроводчик.

ЕКСПРЕСНИ ВИК УСЛУГИ, РЕМОНТИ.

ВиК услуги се предоставят от Майстори и Фирми регистрирани в нашия портал. Това гарантира квалифицирана ВиК услуга:
-диагностика и откриване на причината за повредата;
-монтаж на всички видове водопровод и канализация;
-монтаж и свързване на водопроводно оборудване към водоснабдителната система;
-отстраняване на проблеми и течове на мивки, тоалетни, вани, душове;
подмяна и ремонт на ВиК инсталации;
съвети за правилната работа на оборудването.
Майстори и фирми занимаващи се с ВиК услуги, ремонти. Потърсете високо квалифициран майстор за вашия ремонт или изграждане на ВиК инсталация.