В този случай няма да е възможно да се управлява само леко възстановяване на помещенията. Къщите и апартаментите се ремонтират, когато се планира сериозна реконструкция: премахване и изграждане на прегради, преустройство, подмяна на стари комуникационни системи. Тук е важно интериорът да стане естетически привлекателен, но стаята също да бъде технически актуализирана.

 

Почти невъзможно е самостоятелно да се овладее планираният обхват на работа. Освен много свободно време са необходими и умения и способности, както и съвременни инструменти и оборудване. А професионалистите на фирма "Ем Строй Ремонти" не само притежават всички необходими качества, но и владеят нови технологии за ремонтни и строителни работи.

Най-вероятно сте чували повече от веднъж за следната фраза: да, днес никой вече не прави това, не е печелившо и практически няма ефект, затова го използваме ... когато помолихме опитен човек за съвет, каква изолация да изберете, как правилно да планирате инженерните комуникации и др.

 

Ние предлагаме основен ремонт на апартаменти до ключ в София на достъпна цена, така че всеки клиент да може да се свърже с нас за помощ и индивидуално да избере подходящия пакет от услуги. Опитни специалисти бързо и евтино ще преобразят вашия дом: ще увеличат неговата функционалност, ще работят върху индивидуален стил, ще посъветват модерни, но достъпни строителни материали.

Оценете ползите от съвместното сътрудничество с фирма "Ем Строй Ремонти"

Предимства при поръчка на ремонт и декорация на апартамент в София с нас:

 • ще разработим индивидуален дизайнерски проект за Вас;
 • гарантираме авторския контрол върху изпълнението на всички етапи на ремонта;
 • нашите експерти извършват всякакви ремонтни дейности;
 • гаранционна поддръжка - 5 години;
 • работим бързо, качествено;
 • ние сме надеждни в работата;
 • ние предлагаме закупуване на строителни материали с отстъпки, предлагани от нашите партньори.

Основен ремонт в София: етапи на работа

Винаги можем да коригираме основния пакет от предоставяни услуги, в зависимост от това какво точно желаете:

 • подготовка. Отърваваме се от всичко старо и ненужно: довършителни материали, ВиК, инженерни системи. Демонтираме остарели прозорци и врати. Работим безопасно с електрически уредби и газови съоръжения;
 • грубо покритие. Изравняваме подовете и правим замазка, грунд и шпакловка. Почистваме тавани, изграждаме арки и прегради;
 • премахваме стари комуникации и инсталираме ново оборудване: реконструкция на водоснабдяване, канализация, вентилация, газоснабдяване, електричество;
 • довършителни работи в изчистен вариант. Полагаме настилки, монтираме первази, конструкции за прозорци и врати, полагаме плочки, занимаваме се с опънати тавани, лепим тапети;
 • ние сами се отърваваме от всички боклуци;
 • предаваме обекта на клиента.

Въпреки огромното количество работа, цените за основен ремонт на апартамента са достъпни. Поне във фирма "Ем Строй Ремонти". Свържете се с нашите консултанти и се уверете сами, че пълното възстановяване на вашия дом ще ви струва евтино.

Когато трябва да поръчате основен ремонт на апартамент в София

Собствениците на модерни жилища получават апартаменти в нови сгради почти напълно „голи“: без декорация и преграждане или комбиниране на помещения по свое усмотрение. Тук не можете без основен ремонт на апартамента, за да направите помещенията красиви и подходящи за комфортно живеене.

Или към нас се обръщат собственици на апартаменти в стари къщи, когато ремонтът е извършен за последен път преди десетилетия. Завършването оставя много да се желае и инженерните системи трябва спешно да бъдат възстановени. Често те поръчват преустройство и искат да получат модерен интериор.

Дори ако редовно правите ремонти, следете състоянието на комуникационните системи, но искате да „освежите“ дома си със стилен интериор: попаднали сте на правилното място. Във фирма "Ем Строй Ремонти" ще ви бъде предложено модерно и висококачествено покритие, оригинален дизайнерски проект, като се вземат предвид всички ваши желания.

Цената на ремонта до ключ

Ние ще ви кажем цената на ремонтните работи за всяка стая: един апартамент или целия апартамент (една, две, три стаи). Калкулаторът, който се намира на нашия уебсайт, ще ви помогне предварително да се ориентирате в цената за ремонт на апартамент. Всяка поръчка е индивидуален избор на дизайн, строителни материали, довършителни работи, така че цената на услугите не е еднаква. Но приблизително трябва да разчитате на поне 800 лв. на квадрат. Нашето ремонтно студио в София предлага на клиентите достъпни цени, които отговарят и на двете страни.

За да ви дадем точната стойност на проекта, ние трябва да направим:

 • да изпрати специалисти в обекта, за да го огледат и оценят;
 • точно определяне на цялата работа, която трябва да се извърши: консолидация, преустройство, дялове и други;
 • изготвя се индивидуален дизайнерски проект;
 • направете оценка: цената за работата, цената на строителните материали плюс допълнителна такса за доставка, премахване на боклука.

Ако сте доволни от цената за основен ремонт на апартамента, цялата работа е взета предвид, строителните материали и довършителните работи са избрани, тогава ние сключваме споразумение с вас. След това нашите професионалисти започват да оборудват вашия дом. Ние винаги ще ви кажем от какво можете да спестите и къде е по-добре да инвестирате вашите финанси. Ще останете впечатлени от новия интериор, красивия дизайн, функционалността на комуникациите.