Градина

 

Летните горещини могат да бъдат неприятни. Всъщност може да бъде дори опасно, ако не пиете достатъчно вода. Но знаете ли, че самия вид на водата също има значение? Тъй като е по-чиста и свежа, филтрираната вода може да ви помогне да извлечете максимума от това, което пиете. Има няколко причини, поради които може да искате да инсталирате система за филтриране на вода в дома си това лято.

Има едно място у дома, което изисква, а и „заслужава“ поддръжката и почистване през цялата година.

Това е нашата градина, където много често прекарваме достатъчно време ежедневно. Естествено, сезоните се изменят, а с тях се налага да се прави пролетно и есенно почистване.

PVC зимните градини са изградени от здрави и устойчиви PVC профили, които издържат много дълго и запазват добрите си качества. Използван за пръв път през далечната 1935 година, този материал привлича вниманието на много строителни предприемачи и особено на тези,

Безспорно чуруликането на птичките и тяхното присъствие в двора носи естетическо и психологическо удоволствие, но те могат да се превърнат в голям проблем за градинаря. Биха могли да бъдат унищожители на реколтата и плодовете, което налага вземането на различни мерки за борба. Как да защитим градината и балкона си от нашествието на лястовиците, кълвачите, гълъбите? Какви методи за прогонване на птиците използват професионалните градинари?

Какво можете да засадите през зимата? Ако и вие задавате този въпрос, не се колебайте - прочетете тази статия! В нея ще говорим за овощни и цветни култури, които се отглеждат на перваза на прозореца през януари и февруари, а също така ще разкрием тайните на отглеждането на разсад у дома.