Почистване

Експресно отпушване на канали в София

В случай, че се намирате София, или в покрайнините на София, но сте на септична яма, то тогава определено се нуждаете от надежден партньор, от фирма, която да се грижи за нея, да отпушва каналите, при проблем, да извършва видеодиагностика и почистване…

 

Екипът на Топ Майстор предлага една точна, коректна и експедитивна фирма, предлагаща следните услуги: 

  • Отпушване на тоалетни
  • Почистване на септични ями
  • Отпушване на канали
  • Видеодиагностика на проблемен канал
  • Откриване на течове и отстраняване на сходни проблеми
  • Много дурги

 

Компанията, която Ви препоръчваме, в случай че имате даден проблем, свързан с отпушване на септични ями, почистване и др., това е Евроканал!

Фирмата разполага с модерна техника, опитен екип, както и обхаща голям периметър от Столицата и околните населени места.

Основен предмет на дейност на Евроканал са ВиК услуги – отпушване и почистване на канали, изграждане и поддържане на ВиК инсталации, почистване на септични ями.

Можете да се свържете с представител на компанията на телефон: мтел: 0888 40 47 65, виваком: 0877 77 63 77

 

Фирмата разполага с 35 квалифицирани работника и 15 специализирани машини за изпомпване и отводняване на септични ями. Камионите са оборудвани с вакум помпи и цистерни, с капацитет на съдържателите за мръсна вода от 26 м3, 15 м3, 12 м3, 10 м3 и 2,5-кубика. Различните по вид и големина машини, позволяват почистване на септични ями с различна големина, на терени с труден достъп и голяма отдалеченост от улици. Всичките камиони са комбинирани, което позволява вакумно почистване, придружено с разбиване с вода под налягане на наслоявания и твърди образувания. Най-малката 2,5м3 цистерна е с височина 1,90 м, което позволява достъп до подземните етажи на търговски центрове и бизнес сгради за изпомпване на мазнино уловители и утайници. Прелагаме преференциални цени за град София, както и перфектно обслужване от нашите професионалисти.

Собствениците на стари къщи често са изправени пред такава ситуация, че става трудно да ги поддържат в добро състояние. Появяват се пукнатини по стените, покривът тече, възникват проблеми и т.н. Ремонтът изисква усилия, време и пари. За мнозина е по-лесно да съборят старата къща, отколкото да я ремонтират и поддържат в прилично състояние. Не можете обаче просто да разрушите старата сграда и да построите нова. Първо трябва да се снабдите с всички необходими документи за разрушаване на къща.

 

Ако можете да си позволите да наемете хамалска фирма, тогава отговорът е "да". На пръв поглед това може да изглежда като по-скъпа идея, но има много причини, поради които използването на професионалисти може да е по-добър вариант за вас и цялото семейство. Ето нашите най-важни причини, поради които трябва да наемете професионални качествени хамали:

Тъй като мазетата и таваните са скрити, може да не изглежда важно да ги поддържате чисти, но редовното почистване на вашето мазе, таван или гараж има своите предимства. Редовната поддръжка може да предотврати проблеми с течове, мухъл, изолация, вредители и други проблеми. Представяме ви няколко съвета от фирма за кърти чисти извозва , от които ще останете доволни.

По какво да познаем добрите къртачни фирми в София?

Къртачната дейност е най-голямото предизвикателство по пътя към мечтания ремонт. 

Например, едно къртене на бетон изисква подготовка, време и солидни ресурси и дори тогава, то може да ви сервира непредвидени обстоятелства.

Ето защо най-доброто решение е да се доверите на професионална подкрепа, която да ви достави безпроблемно къртене.