Стени и Под

 

Има няколко вида подови настилки. Просто трябва да имате определена сума средства, а каталогът ще ви предложи различни гладки, релефни, топли, студени, цветни и неутрални опции. Но какво ще стане, ако искате да спестите от подови настилки и нямате желание да разчитате на майсторите? Запълването на пода с епоксидна смола е рационално решение в такава ситуация.

Мазето изпълнява защитната функция на сградата от влагата на естествените валежи, действието на подпочвените води, както и от въздействието на температурните промени при смяна на сезоните. Следователно материалът за облицовката на цокъла трябва да бъде практичен, устойчив на външни влияния и издръжлив.

Тапетът е най-популярният довършителен материал за апартамент. Популярността му се крие в лекотата на инсталиране и дълъг експлоатационен живот. Избирайки тапет, ние се опитваме да намерим безопасен и висококачествен довършителен материал, така че той

От незапомнени времена, технологията за приготвяне на венецианска мазилка е достигнала до нас. Въпреки че за първи път е била използвана в древен Рим, а днес венецианската мазилка се счита за един от най-изящните и скъпи довършителни материали.