Предимства на кафявия порцеланов камък, спецификата на използването му в интериора
За облицовка на фасади на сгради и стени, подове, порцелановите каменни изделия са по-предпочитани от керамичните плочки. Именно порцелановият камък има повишена

устойчивост на замръзване, здравина и устойчивост на износване.

Разнообразие от облицовъчен материал
Порцелановите плочи от каменна керамика се получават чрез формоване под високо налягане. Това елиминира появата на микропори. И следователно, именно порцелановият камък може да се използва при създаването на външен дизайн - за облицовка на фасади, градински пътеки, открити тераси. За тези цели често се избира кафяв порцеланов камък . Има много нюанси на този цвят - те се наричат ​​според естествените материали:
охра;
кафе;
шоколад;
дърво.
Кафяв порцеланов камък с имитация на дървесна текстура отдавна се използва успешно за облицовка на подове. Това е класически избор, удобен за възприятие, при условие че стените са направени в по-светъл нюанс. Подобна комбинация не е на мода, тя винаги е в тенденция. Кафявият цвят в облицовъчния материал ни кара да възприемаме пространството по различен начин:

заглушава по-ярките цветове в интериора;
създава илюзията за масивност;
прави предметите по-тежки;
създава впечатление за топлина;
подхожда на всеки стил - от кънтри до класика
Кафявият порцеланов камък е универсален - той се съчетава с повечето интериорни нюанси. Този цвят изглежда добре в едноцветен цвят и не е необходимо да се разрежда с други нюанси. Фабриките предлагат разнообразие от този облицовъчен материал по отношение на повърхностната текстура. Той може да бъде:

лъскав;
матов;
сатен;
лапиран;
текстуриран.
Много в възприемането на цвета зависи от светлината - нейната интензивност и посока. Струва си да купувате кафяви порцеланови каменни изделия за декориране на обществени пространства - това ще помогне да се подчертае техният статус и благородство. Обикновено това са плочки във формат 300х300 мм. Дебелината им е 80 мм. За пода е подходящ текстуриран или матов материал. Обикновено се произвежда под паркетна дъска, паркет, ламинат.

Сега в тенденцията е сиво-кафяв материал - тауп. Този цвят се счита за самодостатъчен и ненатрапчив.

Къде да закупите оригинални и висококачествени кафяви порцеланови изделия от камък
Онлайн Портала ТопМайстор.ком съдържа каталог на борси и магазини които са лидери в продажбата на керамични облицовки и кафяви порцеланови изделия от камък, включително. Сайта пряко си сътрудничи с най-добрите световни фабрики за производство на висококачествена керамична облицовка. Следователно той предлага материал на най-разумни цени.