Спалня

 

Кой модел да изберете, да купите по-скъп вариант или да спестите пари?

Целта на тази статия е да ви разкаже как да изберете матрак, какво да търсите и да ви насочи към основните характеристики на различните модели. И така, да започваме.

Избор на матрак разумно

Въпреки че всички държим спалнята да е удобна, уютна и функционална, в тази стая се допускат най-много грешки в обзавеждането. Това е мястото, където се отпускаме след дълъг ден и се отдаваме на сладък сън, затова не бива да има предпоставки, които да пречат на нашия комфорт. 

В тази статия ще споделим кои са най-често срещаните грешки при обзавеждането на спалнята и как може да ги избегнем.

Най-важната мебел в една спалня е леглото. Именно затова го избирайте да бъде стабилно и удобно. Заложете на осветление, което да кореспондира с важната особеност, че там не ви е нужно прекалено силна и ярка светлина. По-мекото осветление е идеален вариант.

Предимствата на хиперинверторните климатици

 

Mitsubishi Heavy Industries наскоро обяви разработването на 14 нови модела климатици от своята серия "Hyper Inverter". Тези нови модели са проектирани да отговарят на новите стандарти за енергоспестяване от 2015 г. в Япония и могат да се похвалят с най-високите рейтинги APF2 в индустрията. Освен това Mitsubishi намали размера и теглото на новите си модели, правейки ги по-компактни и лесни за инсталиране от предишните предложения на компанията. Маркетингът на новите предложения ще започне в средата на декември, като се очаква външните тела да бъдат налични в средата на януари.