Интериор и Дизайн

За да бъде нашият дом изискан е бужно да се погрижим за добрата декорация на стените в различните стаи и помещения. Много често зад добрия интериор стоят идеите на специално наети дизайнери, които обаче в повечето случаи взимат прекалено скъпо. Въпреки всичко

Moemax

Обзавеждането на дома е цяло изкуство. То може да се определи като игра на цветовете, препратка към миналото и поглед към високотехнологичното бъдеще, където нищо не е такова, каквото изглежда. За да живеем в красиво и удобно мебелирано жилище, е нужно не само да вземем под внимание модните тенденции при интериора, но и доста други неща, като площта на имота, архитектурните особености на отделните помещения, заделения бюджет и т.н. 

Избора на цветове за вашия дом е една от най-важните стъпки, тъй като цветовете придават характер и уникалност на един апартамент или къща.Ако изберете цветове, които са прекалено искрящи или не си отиват, вашият дом ще изглежда безличен и недовършен.

Венециански и декоративни мазилки
Какво представлява художествената декорация и как може да ви привлече като потенциален клиент? Художествената работа включва декорация на стени с венецианска и декоративна мазилка, боядисване и разкрасяване на стени, позлатяване с мазилка и др.