Сухо строителство

Какво е важно да знаем за хидроизолацията?

Разбира се, качествената изолация ще ни предостави спокойствие в бъдеще, защото може да се появят различни неприятности, които да съсипят помещението, което ремонтирате. Важно е и да сте запознати с някои специфики, които са пряко свързани с влагоизолацията, съвременните методи на работа, материалите и естествено, професионалните фирми, които предлагат качествени продукти.

Строителството на сгради, пътища и подземна инфраструктура е един от най-бързо развиващите се браншове у нас. Въпреки това все още няма български производител на едра техника за този бранш. За сметка на това в България са представени редица световни марки строителни машини. Това обаче съвсем не означава, че не е толкова важно откъде ще закупите необходимото ви оборудване. Напротив, трябва да подходите много внимателно и да посветите известно време на този въпрос.

Боядисването е универсален начин за завършване с широка гама от декоративни техники: от обикновени стени, боядисани във всеки от многото нюанси, до дизайнерско рисуване с помощта на шаблони и шарки.

Булдозерите са вид строителна техника, предназначена както за избутване на големи количества земна маса и други видове материали, така и за профилиране и подравняване (грубо или фино) на обработваната повърхност. Намират приложение в пътното и инфраструктурно строителство, добива на инертни материали и руди, депонирането и рециклирането на отпадъци. Те могат да работят като самостоятелни машини или комбинирано с друга строителна техника: багери, челни товарачи, грейдери и т.н.