Строителството на сгради, пътища и подземна инфраструктура е един от най-бързо развиващите се браншове у нас. Въпреки това все още няма български производител на едра техника за този бранш. За сметка на това в България са представени редица световни марки строителни машини. Това обаче съвсем не означава, че не е толкова важно откъде ще закупите необходимото ви оборудване. Напротив, трябва да подходите много внимателно и да посветите известно време на този въпрос.

Направете проучване в интернет за строителни машини

Днес един от най-бързите начини да се запознаете с предложенията на пазара е да посетите сайтовете на официалните вносители, където ще можете да разгледате онлайн всички видове, класове и модели. Ако вашата фирма е малка и работите на неголеми обекти, обърнете внимание на вносители, които продават широки гами от мини багери, мини челни товарачи и комбинирани багер-товарачи. В същото време вижте дали имат прикачния инвентар, който ще ви е необходим най-много.

Ако вашата фирма е голяма и изпълнявате мащабни проекти, особено в пътното строителство, насочете се към марка, която освен компактна техника разполага също и с пълни гами едри строителни машини: багери, грейдери и булдозери, като например марката CASE. Едно от най-големите предимства да купувате оборудване само от един вносител е възможността да получите значителни отстъпки при поръчка на по-голям брой от различните видове и модели, които са ви необходими.

Кои са най-важните стъпки при закупуване на техника

След като се запознаете с предлаганите модели и техните характеристики, следват няколко много важни стъпки:

  • Свържете се с търговски представител и поискайте ценова оферта;
  • Информирайте се за общите разходи за експлоатация и поддръжка на всяка строителна машина за следващите 5 години, особено за разхода на гориво;
  • Уверете се, че вносителят има широка мрежа от търговско-сервизни центрове в България;
  • Попитайте за броя на мобилните сервизни екипи, които са на разположение във вашия регион.

Сега е моментът за покупка на строителни машини

Посетете сайта Titanmachinery.bg и с няколко кликвания разгледайте нашите предложения както за нови строителни машини CASE, така и за употребявани. Изберете конкретен модел, оферта или обява и не се колебайте да ни се обадите. Готови сме да отговорим на всичките Ви въпроси! Използвайте формата за онлайн запитване или директно се обадете още сега на 0882 408 526 за нова техника или на 0888 133 338 за употребявана.