За телевизионна или аудио техника винаги използваме някакъв вид мебели. Можете да поставите телевизора и DVD плейъра на рафтовете на обикновена стена. Да ги прикрепите към стената и по този начин да получите елементарно решение. Но кой търи елементарни решения днес, в дни на изобилие?

Всеки иска дизайнерски решения, които да принесат към уют и комфорт, съчетани с удобство при ежедневното ползване на домакинските уреди и техника.

От гледна точка на дизайна на такива мебели можете да изберете една от следните опции: вземете предмети, които са или подходящи за стил на самата техника, или се комбинират с интериора на стаята. Между другото, първият случай все пак започна да се използва по-рядко. Обикновено сега идват от общия стил на стаята. В крайна сметка мебелите създават стила на цялата стая. Помислете едновременно за функционалността. AV мебелите не са само част от интериора, но и аудио компонент, от който до голяма степен зависи качеството на звука на вашето оборудване. Тоест, ако оборудването е с високоговорители, ще трябва да ги поставите на рафтовете, а не на пода. В противен случай рискувате да получите лошо качество на звука.

Всичко има значение. Бъдете оригинални и обърнете внимание на отделните елементи на мебелите за оборудването. Така че, той може да използва скоби за закрепване към стената или тавана от плазмени и LCD панели. От тази гледна точка е по-добре да вземете много подвижни скоби, за да можете да изберете посоката.

Също така помислете какво е най-доброто за вас: по-малко топлина на телевизора ви или по-малко излагане на прах. Въз основа на това решете дали да поставите телевизора на шкаф или, например, вътре в шкаф. Обърнете внимание на рафтовете. Стъклото е по-малко безопасно от дървото и, разбира се, може да издържи по-малко тегло.

 Ако се чудите от къде да закупите нови мебели за панелно жилище, непременно посетете Мебелино БГ !!!