Мебели за банята. Към днешна дата мебелите за бани са изработени от панели, фурнировани с фурнир от ценни видове, като се използва специална технология, която осигурява отлична устойчивост на влага. Фурнированите  мебели за баня могат да издържат на ежедневен престой във вода, дори преди лакиране. Покритието с висококачествен италиански лак  осигурява не само допълнителна защита срещу влага, но и защита от драскотини.

Дизайнерските мебели за баня изглеждат не по-лошо и често дори по-интересно от италианските мебели за баня, които все още са модните тенденции в мебелите. Голям интерес представляват мебелите за банята, използващи цветни MDF в различни цветове. Напоследък мебелите в банята с венге фурнир са много популярни. Горди сме да споделим, че в Mebelino  се предлагат луксозни мебели за баня. Тук можете да поръчате мебели за банята от стъкло и масив. Трудно е да се изброят всички материали, използвани в обзавеждането за баня. Подхожда се индивидуално към всеки клиент. Когато поръчате мебели за баня от Мебелино,  от производителя, ще получите отлично качество, индивидуален дизайн, а цената е много по-ниска, отколкото за подобни мебели в италианска или испанска вана. И най-важното е, че мебелите за баня са с размерите, от които се нуждаете до милиметър.

Именно и размерът на всеки тип мебел за баня е от голямо значение, за да не се допуснат грешки.

Именно и към това насочете вниманието си.

Що се отнася до магазин Мебелино – той е един от популярните магазини в България, предлагащ богато разнообразие от мебели, както за банята, така и за всяка част от Вашето жилище.

Изберете най-актуалните и интересни мебели и обзаведете жилището си по начин, по който да Ви радва всяка част в ежедневието.

Възползвайте се от покупката на мебели за баня и имайте предвид, че в този магазин се предлага и възможност от разсрочено плащане.

Финални думи. Можете да избирате специфични шкафове, комплекти за баня, мивки, огледала и най-различни аксесоари.