Избора на цветове за вашия дом е една от най-важните стъпки, тъй като цветовете придават характер и уникалност на един апартамент или къща.Ако изберете цветове, които са прекалено искрящи или не си отиват, вашият дом ще изглежда безличен и недовършен.

Цветове за всекидневната : Хола заема централно място в един дом, там прекарваме най-много време.При избор на цветови варианти за всекидневната, опитайте се да подбирате стилни, топли и практични цветове. Може да използвате нестандартни комбинации като синьо и жълто например.Всъщност това е мястото, където може да експериментирате и да позволите на въображението си да полудува.

Цветове за кухнята : Кухнята е мястото в което семейство и приятели се сабират заедно за да се насладят на храната и приятните моменти на маса.В кухнята цветовете могат да варират от класически до кичозни в зависимост от интериорния дизайн. От ръчно изписани стенописи до бродирани и плетени текстури.Класическото бяло съчетано с черно или червено ще направи стаята свежа и модерна.

Цветове за спалнята : Спалнята е лично пространство, където бихте желали да постигнете максимално спокойствие и условия за релаксация.Цветовете за тази стая трябва да отрацяват вашата същност.Използвайте любимите си цветове, те ще ви погълнат и ще ви накарат да се чуствате комфортно и приятно.