Венециански и декоративни мазилки
Какво представлява художествената декорация и как може да ви привлече като потенциален клиент? Художествената работа включва декорация на стени с венецианска и декоративна мазилка, боядисване и разкрасяване на стени, позлатяване с мазилка и др. 

Декорация на стени с венецианска мазилка - която имитира мрамор или текстура - придава ефект на кадифе и ще придаде на стаята ви изцяло нов несравним, изтънчен вид. Нанасянето на восък на няколко слоя ще даде на вашите стени ефект на дълбок блясък, когато светлината, след като премине през няколко слоя прозрачен восък, изведнъж се отразява отдолу от лъскавата мазилка. Нанесената върху стените живопис ще придаде на вашия апартамент или къща онзи много изискан, уникален чар и ще се превърне в завършек, който свързва детайлите в едно цяло - картината. От многото свършени работи, декоративната мазилка винаги е била най-доброто решение за придаване на стаята на уникален, уникален вид.
Венецианските и декоративни мазилки са много устойчиви на външни влияния и влага. Наситеността на цветовете се поддържа в продължение на много години, а повърхността винаги е лесна за почистване с препарати. Възможностите за решаване на цветни проблеми разкриват пълния полет на въображението на художника и клиента. Венецианската мазилка е не само способна да имитира мрамор, но и пленява с играта на светлина и цвят. Във всеки случай, отчитайки вкуса и желанията на клиента, майсторите избират най-добрия вариант за дадената стая. Когато декорират всеки интериор, те могат да стигнат до хармонията на лукса и стила и да превърнат интериора в умел пример за естетика.

Когато съчетаете венецианска мазилка със стикери за стена - то можете да постигнете внушителен ефект. Опитайте, както и споделете мнение в коментар на статията.