Заредете сифона с 2-3 газови патрона с N2O, както е указано в ръководството с инструкции за правилна работа. Уверете се, че не сте презаредили сифона, тъй като това може да доведе до изтичането му по време на употреба! Сега, когато сифонът ви е зареден, е време да добавите всички допълнителни съставки, като плодове или подправки, които бихте искали да има в крема ви. Разклащайте добре преди всяка употреба, така че всичко да се смеси равномерно в контейнера, преди да го излеете от накрайника.
 

Започнете да наливате! Гъстата, кремообразна текстура ще се излее директно от накрайника върху всичко, за което я използвате, като например кафе или десерти! За да постигнете различни текстури и консистенции, играйте си с продължителността на изливане - за по-гъста консистенция изливайте за по-малко време, а за по-рядка консистенция оставете да тече за по-дълго време. След като приключите с приготвянето на вкусни кафеени произведения с домашно приготвения крем от сифона, просто го съхранявайте в херметически затворен съд в хладилника, докато не сте готови да го използвате отново! Сега, след като знаете колко лесно е да си направите тези луксозни кремообразни топинги, няма да има никаква спирачка какви измислици можете да измислите следващия път!

Всички сме запознати с израза "замърсяване на въздуха", но знаете ли, че един от основните замърсители, които допринасят за този проблем, е азотният оксид? Азотните оксиди (NOx) са група химични вещества, които се образуват, когато азотът и кислородът се съединяват във въздуха вследствие на високите температури от изгарянето на горивото, като например това, което се случва в автомобилните двигатели. NOx допринасят значително за влошаването на състоянието на околната среда и могат да имат сериозни последици за здравето на хората, живеещи в замърсени райони. Съществуват няколко източника на емисии на азотни оксиди, включително фабрики, електроцентрали, моторни превозни средства, строителна техника, селскостопански машини и дейности извън пътя. Това означава, че азотните оксиди засягат както градската, така и селската среда в целия свят. За да се влошат още повече нещата, някои форми на азотен оксид действат като парникови газове, които допринасят за изменението на климата, като задържат топлина в атмосферата.