Една от най-стабилните строителни услуги по отношение на търсенето е ремонт на хотели. Нашата компания има богат опит в извършването на ремонтни и строителни работи на такива обекти, тъй като всяка година има много нови заведения, всяка от които собствениците се

опитват да я направят уникална. Най-често се изисква обновяване на хотел до ключ от нашата компания - това е гаранция:
Съвместимост. Строителната компания вече има работен план, има свои специалисти, фирмата също се занимава с доставката на всички необходими материали.
Професионализъм. Работите се извършват от опитни строители, което избягва досадните груби грешки.
Откъсване на клиента от бизнеса. След одобряването на проекта, плана, прогнозата и разходите участието на клиента вече не е необходимо. Всичко, което се изисква от него, е да приеме работата, тъй като тя е завършена (или в самия край - се договаря отделно). Въпреки това има поръчки за дребен ремонт, но най-често те се отнасят до хотелските стаи.
В същото време ние гарантираме високо качество на работа и отговорен подход към всеки проект.
Как се ремонтира хотелът?
По правило основен ремонт на цялото заведение се извършва само ако е абсолютно необходимо. До този момент администрацията се грижи само, че външната украса на хотелите е представителна и не предизвиква негативни емоции сред клиентите.
Козметичните задания се предлагат във всички размери. Ако говорим за обновяването на хотелските стаи, тогава всичко е просто: за известно време стаята става недостъпна за резервация, а през деня строителите извършват цялата необходима работа. Като се има предвид средният размер на стаите, това може да отнеме до няколко седмици.
Ако целият хотел ще бъде ремонтиран, временното му закриване не може да бъде избегнато. В този случай е изключително важна ефективността и координацията на работата, техният паралелизъм. Благодарение на професионалния подход, нашите ръководители на проекти разработват оптимален работен план, който ви позволява да спазвате дори най-строгите срокове
Услуги за обновяване на хотелски помещения
Реновирането на хотел е доста мащабен и отговорен проект, който изисква бърза работа. Закъсненията, прекъсванията в доставките на материали и нелоялните строителни работи могат да доведат до големи загуби, особено ако самата институция е популярна.
Нашата компания предлага изгодни условия за всички свои клиенти. Отличното обслужване и внимателното отношение към всеки проект е показател за нашия професионализъм и богат опит в строителния и ремонтния бизнес. По време на преговорите нашите служители се запознават максимално с желанията и изискванията на клиента, съветват се по спорни въпроси и обясняват трудностите и разговарят за алтернативи за решаване на трудности или проблеми, които възникват. С богат опит ще създадем най-оптималния работен план и гарантирано ще изпълним проекта навреме. Клиентът ще подпише договора само след представяне и одобрение на работния план и прогноза.